Vždycky jsem chtěla pomáhat lidem a pracovat ve zdravotnictví. Postupem času jsem se dostala až k nápravě pohybového aparátu. Líbí se mi rozmanitost tohoto oboru. Nemusí se vždy jednat o řešení problémů spojených s bolestí svalů, ale naopak masáže mohou působit jako prevence a uvolnění nejen svalové, ale i duševní. Nyní naše ordinace poskytují kompletní péči od rehabilitace, fyzioterapie, chiropraxi přes masáže až ke cvičení.
- Fyzioterapie
- Bolesti páteře
- +5 a11y_sr_more_diseases
Pacienti, které ošetřuji
Generála Janouška 17, Praha 14, Praha 198 00
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Veronika Jarolímová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, už půl roku se potýkám s bolesti kolene v přední spodní části, na ortopedii mi doporučili vložky do bot na míru kvůli plochým nohám, koleno je lepší, ale není to pořád ono. Koleno bolí vždy když jdu delší trasy bez vložek, nebo když jdu ze/do schodů. Chci se zeptat, existují rehabilitace s tímto problémem v oblasti plochonoží ? Děkuji za odpověd´.
Dobrý den, ano existuje. U nás v Terapie-Chiropraxe se tímto problémem zaobíráme a děláme i vložky na míru na počkání.
mam plotynky rok.ted lepsi.ale mam velkou zacpu bez tlaku 1 krat za tyden.nejde to hrozny
S pohybovým aparátem to klidně může souviset, doporučuji navštívit odborníka. Fyzioterapii nebo u nás v terapie-chiropraxe se tímto problémem také zabýváme.
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze