Ruk.závody NATAL a.s, Dobříš 26301
I
Ivan a Iva Hronovi
Preventivní péče vzorná a laskavá. Mile mne překvapila oprava zubu pod můstkem, ve kterou jsem ani nedoufal.
• Ord. prakt. lékaře - stomatologa • Jiný •
Jakub Cortés
Pan doktor zachránil můj zub. S každým soustem na něj nyní myslim. Perfektně vybavená ordinace, příjemná sestra Danuška. Obzvláště žasnu, že je pan doktor ochoten někdy ordinovat i v sobotu. Má muj uprimny obdiv!
• Ord. prakt. lékaře - stomatologa • Jiný •
Lucie Loučková
Z vlastní zkušenosti i blízkých známých, co navštěvují pana doktora, rozhodně nedoporučuji. Dlouhé čekání, naopak v ordinaci všechno honem honem,at jste pryč. Bohužel podle toho odpovídá i ošetření. Pan doktor Vám nic neřekne, co bude/nebude dělat, co vám je/není, rentgen použije minimálně, do injekcí s anestetikem se mu moc nechce,ale pojištovně je nezapomene zaůctovat, ikdyž žádnou nedostanete. Díky péči pana doktora s jeho slovy, že vše je na dobré cestě, jsem z malého zubního kazu přišla o celý zub, nešel zachránit, ani dát korunka, jen vytrhnout. Měla jsem provrtané stěny kanálků, dokonce i stěnu zubu!!!! Podle nového zubaře pan doktor Mašek vrtá naslepo, a kdyby nedělal nic, udělal by líp. a můj zub by šel zachránit, a skončila bych pouze s plombou a vyčištěnými kanálky. Takhle mě čeká implantát(celkem drahá a bolestivá záležitost) nebo mezera v úsměvu. Nehledě na to, že kdyby pan doktor Mašek v prvé řadě uměl vyvrtat kaz, celý tento problém by nenastal....Bohužel toto není jen má zkušenost, manžel i švagr mají s panem doktorem podobné problémy(záněty pod každou druhou plombou,špatně udělané korunky...).Pokud nechcete přijít o zdravé zuby a ušetřit si spoustu bolesti a ve výsledku i peněz, zmeňte zubaře stějně jako my.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mirka
Péče pana doktora je úžasná, nikdy mě nic nebolelo a to jsem vážně cíťa. Vřele doporučuji
Příjemný, péče skvělá.
Markéta M.
100% spokojenost, velmi kvalitně odvedená práce, bezbolestně. Není, co dodat!
Petra Pancířová
VŽDY NAPROSTO SPOKOJENA, ČEKÁNÍ NE MOC DLOUHÉ, SESTRA TAKÉ PŘÍJEMNÁ,PŘÍSTUP PANA DOKTORA MI TAKÉ VYHOVUJE
I
Iveta Š
Přístup ke klientovi vynikající, velmi dobře odvedená a kvalitní práce - vřele doporučuji