MUDr. Sylva Zajícová

Dermatolog, Pediatr Více

Ostrava 1 adresa

MUDr. Sylva Zajícová
Absolvovala Lékařskou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, získala specializaci v oboru dětského lékařství a dermatovenerologie. Pracovala na kožním oddělení FNsP Ostrava, na Kožní klinice FN Královské Vinohrady v Praze a jako konzultantka firmy Vichy. Je členkou České dermatovenerologické společnosti, České akademie dermatovenerologie a několika odborných společností u nás i v zahraničí (European Academy of Dermatology and Venerology). Absolvovala specializační lymfologický kurz a certifikované kurzy v oblasti korektivní a estetické dermatologie ( aplikace botulotoxinu, výplňových materiálů, chemický peeling a laseroterapie). Získala certifikát ČLK o Profesní bezúhonnosti. Pravidelně přednáší na odborných lékařských konferencích.
  • dermatovenerologie
  • korektivní dermatologie
  • dětská dermatologie

Ambulance Přívozská 4
Přívozská 133/4, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Ambulance Přívozská 4 Jiný

Trpím atopickým ekzémem, který mi pravidelně ztěžuje práci, spánek i běžný život. Jediná pomoc v minulosti byla lázeňská péče. Paní doktorka od začátku vyjadřovala neochotu mi návrh na lázně napsat, tvrdila, že jej píše praktický lékař. Po vyvrácení této informace jinými lékaři souhlasila, ale přesto návrh zpracovávala měsíce, během návštěv u ní jsem opakovaně bezvýsledně chyběla v práci. I když jsem si vyhledala vhodné lázně, doktorka mě mylně informovala, že mou diagnózu neléčí. Při poslední návštěvě mi navzdory slibu napsala návrh pouze na příspěvkovou péči, s odůvodněním, že můj ekzém není dostatečně závažný. Celý proces byl zmatečný a frustrující. Kromě toho je těžké se do ordinace dovolat, zapomněli mi poslat erecepty a komunikace byla komplikovaná. Ordinace je pěkná, sestřičky příjemné, ale paní doktorka působí spíše jako specialista na estetickou medicínu než na kožní problémy, neprojevuje empatii ani ochotu pomoci nad rámec minimálního úsilí. Proto nedoporučuji.

G
Umístění: Zdravakuze.com Jiný

Znaménka i na podruhé špatně odstraněny, stále dorůstají. Navíc podruhé bez anestézie

Umístění: Zdravakuze.com Jiný

Moc příjemný personál (sestřička velmi kamarádská) a prostředí bylo také moc příjemné. Paní doktorka trpělivá, sympatická a moc hodná! Děkuji děvčata :-)

Umístění: Zdravakuze.com Jiný

Byla jsem na kontrole znamének, byla jsem velmi spokojena, paní doktorka mi vše vysvětlila a určitě opět přijdu na kontrolu.

Umístění: Zdravakuze.com

K paní doktorce Zajícové chodím už několik let. Je vždy milá, vše vysvětlí a pomůže. Jsem velmi spokojená a můžu jen doporučit.

Nezle nenapsat skvělé hodnocení!!! Doktorka, která s vámi komunikuje, vysvětluje, je vstřícná, milá, usměvavá - vřele doporučuji. Vyšetření znamének proběhlo rychle, odborně a navíc jsem měla ještě malý problém, se kterým mi hned pomohla ani mě neobjednávala na jindy, takže jsem nadmíru spokojená. Moc děkuji :) Polášková Pavla

Paní doktorka je milá, empatická, pacienta naslouchá , se zájmem pomoct. Hned na kožní problém nasadila léčbu, stavu odpovídajícímu. Neztrácela jsem takto čas, jako to bylo u jiného dermatologa, kde mi vůbec nepomohl a ani nebyl zájem. Doporučuji. Gabriela

Skvělá lékařka i přístup,vlídné jednání,pochopení,dobrá rada.U této lékařky se může člověk cítit skvěle. Tobiášová

I

Mohu doporučit, fajn lékařka. Milá, pohodová. Byla jsem na laser. A jsem velmi spokojená.Děkuji.
Pěkném prostředí.

Paní doktorka je odborník na svém místě, pečlivé vyšetření, perfektní komunikace i postupy léčení, navíc krásné prostředí.