MUDr. Sylva Krejčí

Zubař Více

Luhačovice 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Masarykova 315, Luhačovice 76326

KATASTROFA. Chodila jsem dříve k této lékařce a byla to hrůza. Vrtá zuby bez injekce na umrtvení, i když je to příšerně bolestivé, injekci nedostanete, což jsem u žádného jiného zubaře nezažila. Jednou my řezala dáseň kvůli zánětu a řekla mi, že mám myslet na něco jiného, že to teď bude hodně bolet, umrtvení žádné, prostě hrůza. A lékařské tajemství jí nic neříká, dozvěděla jsem se, že se o mém zdravotním stavu baví s jinými pacienty, o kterých ví, že se s nimi znám. No katastrofa!

• Praktická zubní lékařka  •

• N

Chodila jsem k paní doktorce od dětství a nemůžu si vůbec na nic stěžovat. Byla vždy příjemná a vrtání zubů od ní skoro vůbec nebolelo vždy si na tom dala velmi záležet a byla opatrná.

• E

S touto paní doktorou nemám zrovna dobré zkušensoti. Vzhledem ktomu, že k ní chodí celé rodina jsem si zrovna vybírat nemohla. měla jsem (dle mého názoru) vážné porblémy se zubama a paní doktorka mi jen řekla, zajeď si do Zlína za primářkou. Paní primářka ve Zlíně byla vemi ochotná, na zub se podívala a dokonce přišla na problém chybějící čelistní kosti. Dala do pořádku práci paní Krejčí, zuby mi poléčila a nyní jen hledám novou zubařku neboť každá další návštěva u této zubařky je snad horší a horší.

• H

Přidávám se také k VELMI NEGATIVNÍM hodnocením - šíleně dlouhá čekací doba, objednaný termín asi pouze orientační bod či co! Práce katastrofa!!! Provrtané zuby až nevím kam. Ve zkratce - přešla jsem a jsem strašně ráda, že jsem to udělala. Paní zubařka mi teď opravuje jeden zub za druhým. Kdo můžete, běžte jinam!!!!

• Profesně to ještě ujde. Samozřejmě, peníze na prvním místě. Hodně se nám paní doktorka změnila. Dříve byla příjemnější. Ale kapitola sama o sobě je její povedená setra s velkým "S". Nejdříve jdou na řadu její známí, pak známí doktorky a pak teprve obědnaní. Pravidlem je že, Jste objednaný na 9hod. a na křeslo se dostanete nejdříve o půl jedenácté. Je to bída. Asi změním lokál.

• I přesto že jsem měla víc než 6 měsíců zánět v prvím zubu ,se kterým to vypadalo velmi bídně paní doktorka se nevzdávala a zub s největším nasazením léčila. A teď jen jí můžu děkovat zato že mi zachránila první zub a nemusím mít nějakou umělou náhradu zubu.

• Já k paní Krejčí chodím již cca 12let a jsem max. spokojen. Hlavní výhody: 1.pohraje si se zubem jako s hračkou
    2.nic mne nebolí
    3.poradí a popovídá si se mnou
    Ještě nyní mám v paměti otřesný zážitek z pohotovosti, kde zubařka vzala vrtačku a vrtala a vrtala a vůbec jí nějaká bolest nezajímala.
    Já hodnotím kladně.

• Na prvním místě peníze od pacientů,na druhém nadlidskost a arogance jak od paní doktorky tak od její zdravostní sestry.Poradit,poradí,protože ji to nic nestojí,ale
    ta práce je vskutku k nezaplacení.Děkuji odcházím a již nevyhledávám.

• Velmi hodná a příjemná paní doktorka,která nejen výborně ošetří,ale poradí jak o zuby co nejlépe pečovat.

• T

Na tuto lékařku nemám dobré vzpomínky. Ještě po dobu mého studia na ZŠ mně léčila přední zub - odstranění nervů. Při kontrolách jsem jí říkal, že zub mě stále bolí, nicméně při třetí kontrole mně neuvěřila - asi si myslela že simuluju a chci se ulít ze školy- mně zub napevno uzavřela. Za tři dny obrovské bolesti, návštěva pohotovosti, silné antibiotika - prostě veliký zánět. A okamžité otevření zubu. Nakonec to skončilo resekcí v nemocnici v Kyjově a poté i korunkou. Kvůli jejímu podcenění jsem v 15ti letech přišel o přední zub. Samozřejmě jsem k ní ihned přestal chodit a našel jsem si výborného zubaře v Uherském Brodě, kde jsem spokojen.