Ord. praktického lékaře pro dospělé

Pokratická 75, Litoměřice 41201

Supr lékař, chodím k němu velmi ráda, dokáže vše vysvětlit, najít problém, skutečně pomoci. I sestřička je milá a obětavá.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný  •

• D

Moje maminka je z pana doktora Matese úplně rozhozená. Je po dlouhé nemoci. Pan doktor ji nechává neuvěřitelně dlouho čekat až 4hodiny,po té když ji pošle na vyšetření a řekne,že bude v ordinaci na ní čekat už tam není ikdyž není po prác.době. neinformuje ji o budoucí léčbě,zdržuje lázně atd. Sestra si pořád stěžuje jak je unavená.... atd navíc je jeho ordinace špinavá. Jako by tam už nikdo neuklízel.

• Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný  •

• Také chodím panu doktorovi Matesovi více jak 20 let.Je ochotný obětavý,vždy pomůže,když mam nějaké potíže.Pan doktor nezavře ordinaci ve 13. hod. když mu končí ordinační hodiny.Pokud tam jsou pacienti a ty tam jsou pořád,ordinuje klidně i několik hod. po pracovní době.Jednou mi dělal předoperační vyšetření a v nemocnici žasli ,jak pan doktor precizně a dopodrobna vše napsal ,že to ještě neviděli.Je to opravdu zlatý člověk.
    Lupejová.

Vyvarujte se tomuto lékaři! Požadovala jsem po něm výpis ze své zdravotní dokumentace kvůli pojistce což je lékařova povinnost zaslat. Úplně se na to vykašlal. Tak jsem kontaktovala a řekl mi že teď nemá čas. Tak jsem volala jindy a hulvátsky na mě křičel že na dokumentace nemá čas ať si to zařídím jinak. Na konec mi pojistka spadla, musím zaplatit poplatek a když jsem toto lékaři volala, praštil mi z telefonem. Opravdu otřesné jednání!!!

Výborný doktor, mám s ním zkušenosti jako s praktickým lékařem. Pečlivý, řeší pacientův stav velmi komplexně. Díky panu doktorovi jsme přišli na dlouhotrvající příčinu mých zdravotních potíží. Jako jeden z mála nebere léčbu pacientů na lehkou váhu.

• Výborný lékář. (Viz ostatní komentáře.) Na druhou stranu pokud přijdu o půl osmé do čekárny a jsem šestý na řadě a o půl jedenácté odcházím protože jsem stále v čekárně, i když už jen třetí na řadě, je to problém a to docela velký. Dá se to snést u odborníka, ale u praktického lékaře kam člověk často chodí s méně závažnými problémy -- tedy výrazně častěji -- je to problém. Navíc je to čím dál horší. U zaměstnaného člověka to znamená v podstatě nepoužitelnost.

• A

Výborný doktor!!!!!! Vyslechne, poradí, nic neuspěchá. V mém případě ho mohou posoudit i jako psychologa. Člověk na svém místě!!!!! DOPORUČUJI

• H

Má povolání jako koníčka to je pravda :-) je velmi trpělivý a hodný.Lepšího lékaře jsem snad ani nepotkala.

• spolehlivý lékař

• DOBRÝ DEN,CHODÍME S MANŽELEM K PANU DOKTOROVI JIŽ NĚKOLIK LET A LEPŠÍHO PRAKTICKÉHO LÉKAŘE JSME NEPOZNALI,JE TO ČLOVĚK NA SVÉM MÍSTĚ VČETNĚ SVÉ SESTŘIČKY KTERÁ JE VŽDY OBĚTAVÁ A MILÁ K LIDEM.(NEDAVNO JSEM SE SETKALA S OPAČNÝM PŘÍSTUPEM NA NEUROLOGICKÉ AMBULANCI V NEMOCNICI A PROTO DOPORUČUJI P.DOKTORCE BO"HMOVÉ ABY SI VZALA PŘÍKLAD Z P.DOKTORA MATESE)I.PÍSAŘÍKOVÁ