Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
Stanislav Rott
Opravdový profesionál na svém místě!! Řízl jsem se motorovou pilou do prstu. Bídně si to ošetřil sám a začalo to hnisat. Měl jsem oči jak baterky - strach z kohokoli / čehokoli. Podle doporučení jsem vyhledal paní doktorku Zunovou. Ta ze mě strach vycítila a dokázala mne tak neskutečně uvolnit, že jsem se úplně přestal bát. Nakonec prst během chvíle ošetřila a na příští návštěvu jsem se za ní těšil!! Profesionál co do zákroku, to i do přístupu!
Ivana Janovská
U paní doktorky jsem byla sice jen 2x (než se vrátil z dovolené lékař blíž mého bydliště) a přesto ve mě zanechala silně pozitivní dojem. Velice milá, empatická a nesmírně šikovná lékařka! Nekrozu odstraňovala tak, že jsem o tom téměř nevěděla, za což jsem vděčná. Sestřička taktéž velmi šikovná a milá. Celkově vynikající, jsem ráda, že jsem se dostala právě sem!
Kateřina M.
Velmi příjemné prostředí, milá a pečlivá paní doktorka i sestry.
Díky nim a jejich dobré náladě se to "rejpání" skalpelem dalo přežít lépe. :-)
Maximální spokojenost.
P. S.: Snad se to teď už načte! :-P
K. M.
Karel
Příjemná lékařka, která dělá práci, jak bych očekával. Nabídla alternativní příjemnější léčbu. Mohu doporučit.
Weithalerová
Velmi šikovná a pečlivá lákařka. Dcerka měla velmi ošklivý úraz na tváři a měli jsme velké štěstí, že ji operovala právě paní doktorka Zunová. Tvář je po roce téměř zahojena. Paní doktorka nám doporučila jak nejlépe se o jizvu starat a zařídit si laser. Opravdu velké děkuji. Weithalerová z Ostrova
Petr
šikovná,milá a strašně moc hezká paní doktorka,čekání na vyšetření stojí za to, přicházim s bolavou nohou a odcházim s bolavým srdcem.
Velice krasna a mila slecna/pani doktorka!
Paní doktorka je velice příjemná a pečlivá lékařka.Můžu jen doporučit.
Překvapil mě i úsměv sester, které sloužili s paní doktorkou...
Vstřícný a příjemný přístup, perfektní komunikace s pacientem.Další plus jsou sestřičky, které jsou všechny velice milé a usměvavé. Celkově mohu jen a jen tuto lékařku DOPORUČIT !
Chválím a doporučuji - spokojenost.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni