Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
Ač vypadá rázně,tak ve skutečnosti vůbec taková není! Mám ji moc,moc ráda a jsem s ní hrozně spokojená! jsem ráda,že mi porodila malou!
Eliška
pro p. Ondruchovou: pan doktor Lipka mě ale na laparku posílal také a ještě dříve než mi napsal hormony, odmítla jsem, hormony nějak nezabraly, nutil mě znova, pak raději z GynPro odešel. Chodím ted k panu Fialovi, nevím, jesi jsou ze stejného těsta, ale opět doporučení na laparoskopii. Už ale nedělal, že je to banalita a vše s přehledem zvládnu viz dr.Lipka, ale říkal, že je to již operativní zákrok, a když sem se ptala, zda existuje jiná možnost, napsal mi doporučení na genetické vyšetření a ještě půjdu na imunologické. Našla jsem si v Třinci jiného pana doktora, je prý vstřícný, požádám ho o zasvěcení do toho, co mi vlastně je, od všech třech lékařů jsem se to prozatím nedověděla a moc mě to mrzí. Myslím, že neví nic konkrétního, jen proto, že nejde otěhotnět, tak dělají takovéhle závěry
A hned by mě nejradši poslali na umělé oplod. Paní Rejtová by o takovýhle vedlejších vyšetřeních nechtěla ani slyšet, věřím, že by mi je ani nenapsala.Pan Lipka, ten mě zklamal, 2 týdny již neordinoval ve staré, nýbrž nové ordinaci a sestry stále říkaly, že neví, jak to bude a že tu je na jeho zástup Rejtová a Fiala. Jo,lpěkně se vybravil, žádnou pacientku neinformoval.
no,takže máme podobné zkušenosti,což mě za vás mrzí!Do laparoskopie se nutit nenechte,já byla na ni 4krát a to mi je 24!!!!Poté jsem se od Lipky dozvěděla,že úplně zbytečně!Sice mě tam neposílala p.Rejtová,ale fakt není kam spěchat,pokuď vás něco nebolí!My sme se s přítelem snažili přes rok,než sem otěhotněla!Být váma,zajdu za Lipkou,však je v Těšíně,nemusíte chodit tam,kde doposud,jen je potřeba zajít za Lipkou a sestřička vám dá potvrzení,že souhlasíte,že už nezustáváte ve stejné ordinaci a oni mu pošlou vaši kartu!nebo za ním můžete do karvinské nemocnice,tam má taky ordinaci :-) já na p.Rejtovou taky narazila poprvé náhodně,když zastupovala Lipku,měla jsem se na konci těhu dozvědět,zda mám streptokoka,nebo ne a ona mi řekla,že se ji nechce obvolávat Karviná a Havířov,že mám počkat na Lipku!!!Tak proč tam byla na jeho zástup,když se ji pak nic nechce,nechápu!!!A samozřejmě sem streptokoka měla,ale to mi až musela obvolat po prosbě sestřička!!!!Takže honem pryč a přesně tak,kdo je s ní spokojený,měl by zkusit i jiného lékaře na porovnání a s p.Rejtovou si to užít!
Paní doktorka je skvělá. Je milá, příjemná, ochotná a hlavně když tam přijdu na vyšetření, ani o něm nevím :-)Všem doporučuji. Má k pacientkám výborný přístup a taky jak si kdo zaslouži. Ja mam jak s pani doktorkou tak i panem primařem velice dobre zkušenosti, chodim k nim do ambulance už nekolik let a na me těhotenstvi budu vzpominat rada a v dobrém, rodili jsme letos v lednu meho druheho syna a měla jsem to porod planovany cisařem a mužu řict i když mé posledni tydny byli nekonečné tak jsem si tyto dva lekaře vyžadala k porodu a měla sem je i u mého prvniho syna a taky parada. Chci touto cestou paní doktorce a panu doktorovi moooooocinky poděkovat.
~
Já si na paní doktorku nemůžu stěžovat, ani v nejmenším.Chování příjemné,přístup profesionální.
Když pročítám některé zdejší příspěvky, tak mám pocit, že jsem se s dotyčnými dámami setkala v čekárně. Už to tak hodí, že i mezi pacientkami se najdou hysterky,které mají pocit, že lékař nedostatečně zhodnotil závažnost jejich bebí.
Inu lidská blbost nezná mezí.
~
Pani doktorka Rejtova na me pusobi jako profesional, ktery vi co dela a ma moji naprostou duveru. Chodim k ni do tehotenske poradny a i kdyz se nekdy stane, ze neni vylozene vysmata (ale ktera z nas ma naladu se neustale jen usmivat, vsichni jsme jen lidi), vzdy trpelive zodpovi vsechny me dotazy (a to jich byva opravdu hodne), je ochotna, prijemna a klidne bych ji brala i u porodu.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.