Klášterní 117/2, Liberec 46005
Lucie M. Doksy
Pan doktor je moc hodný, empatický a velmi ale velmi trpělivý vůči dětem. Jsem ráda, že Vás máme pane doktore. Kéž by byli všichni jako Vy. Doporučuji i zkrze léčbu, prevenci....
Alla Nikolaenko
Děkuji zubnímu lékaři Sergeji Aksenovovi z Liberceva za kvalifikovanou pomoc, pozornost a citlivost, kterou mi poskytl. S pozdravem, pacientka Alla Nikolaenko
Vyborny lekar
Maximalne spokojena, bezbolestne osetreni, empaticky lekar, vzdy se snazi vyhovet, objednani rychle, vynikajici piece a osetreni
M.Š.
K pánovi zubárovi som prišiel s 3r. synkom, ktorý si zlomil zub. Spadol z bicykla na asfalte a mal v zube navyše aj zaklínený kamienok. Pán doktor Aksonov promptne poskytol termín, veľmi ohľaduplne zub prezrel a vrámci návštevy aj opravil. Mohol som stáť vedľa synčeka a upokojovať ho. Celú situáciu tak vďaka výbornému prístupu pána zubára mohol dobre zvládnuť.
K p. Aksonovovi chodíme na prehliadky už niekoľko rokov celá rodina a máme len tú najlepšiu skúsenosť. Vrelo ho odporúčam.• AS STOMA s.r.o. • Jiný •
syky.sona
Pan doktor mi zachránil nejen zuby, ale zbavil mne strachu ze zubařů. A to svým odborným i lidským empatickým způsobem, za který mu jsem velice vděčná. Chodím k němu pravidelně a ráda - bez obav a strachu. Sýkorova Soňa, Jablonec nad Nisou
• AS STOMA s.r.o. • •