Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Hana Mikulková Skalická
Skvělá lékařka jak po stránce odbornosti, tak v osobním vstřícném přístupu k pacientovi. Vyslechne, vysvětlí, poradí, v diagnóze se u mne nikdy nespletla. Využívá nejnovější odborné informace i moderní technologie. Nejlepší, s jakou jsem se v životě setkala. PANÍ doktorka!
jareksedlacek7
Paní doktorka je víc než skvělà odbornice , tato żena , co víc, dovede dobře léčit, uklidnit, poradit, pohladit a pohovořit tak,
že se mi nechce opustit odinaci.Prostě vše mà od pána Boha!!!
Jarek
Bábek Jiří
Velmi dobrá vstřícná,lidská, erudovaná pokud by bylo takových více- ale to by byl asi ráj na zemi
Tato lékařka je jedna z nejlepších co znám... Doporučuji všem!!
Skvělá lékařka,příjemná s dobrým přístupem k pacientům.Vřele doporučuji.
Příjemná, velmi mě a mému manželovi pomáhá. Je to velice dobrá lékařka.sl
Velmi milá paní doktorka,vstřícná, dokáže poradit a lékařka na svém místě.
Skvělá odbornice, příjemná, výborný lékař i člověk :-)
Velmi pečlivá, vysoce erudovaná, zodpovědná a vstřícná lékařka s lidským přístupem.
Zdráhalovi
Paní doktorka je milá s laskavou empatií, ocení upřímný zájem pacienta o svůj zdravotní stav. Sestřička je laskavá a organizaci ordinace včetně návalu pacientů zvládá s přátelským přehledem.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci