Ordinace praktického lékaře

Třebízského 183, Slaný 27401

• E

K paní doktorce chodím deset let. Vždy se snaží maximálně vyjít vstříc s léčbou, vše podrobně vysvětlí, přesně takhle si představuji doktora, který léčí. Sestřičky milé, ochotné, dovolám se vždy, když potřebuji, případně se ozvou zpět. Jejich trpělivost s množstvím telefonů co zvedají a plnou čekárnou, je dnes už nevšední. Ordinace pěkná, moderní vybavení. Nikdy bych neměnila a doporučuji. Vážím si jejich péče.

• Ordinace praktického lékaře Jiný  •

• S

Nikdy není nic problém, paní doktorka je vždy vstřícná a ochotná, problém řeší z různých úhlů, ráda si vyslechne pacienta. Nedělá z ničeho velblouda, ale ani nic nepodceňuje.

• Ordinace praktického lékaře Jiný  •

• V ordinaci panuje klid ,vstřícnost ,sehraný tým dvou příjemných sestřiček přináší plynulý chod ordinace .Paní doktorka je naprosto fantastická svým přístupem ,optimismus přenáší na pacienty.

• Ordinace praktického lékaře Spánek  •

• V

“Maximální spokojenost velmi příjemná p. Doktorka a sestřičky také... vždy dobře a ochotně poradí pomůže jsme z manželem spokojeni.... děkujeme, že nás k sobě přijali....”

• Ordinace praktického lékaře  •

• A

S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Je důkladná, pečlivá, milá a ke všemu vždy přistupuje s obrovskou odborností. Velká pochvala patří i sestřičkám. Vřele všem doporučuji!

Paní doktorka ordinuje podle toho, jakou má náladu. Jednou Vám řekne, že to, co Vás trápí, nic není a má to polovina národa. Poté si člověk připadá jako že otravuje a zdržuje, po nějakém odborném vyšetření ani stopa. Napodruhý je věc závažná ( i když se jedná o stejný problém jako napoprvé ) a není radno danou věc podceňovat a zanedbávat. Léků a vyšetření jak máku.
    Je pravda, že když má paní doktorka dobrou náladu, je super a vše Vám perfektně vysvětlí.
    Co se týká sestřičky, ta je opravdu fajn, člověk na svém místě. Díky ní běží celá ordinace.

Paní doktorka se ráda poslouchá, vykládá rozumy, místo toho, aby radši léčila. Mně osobně velmi nesympatická.

• Paní doktorka je přátelská, pokud máte problém a nebojíte se o něm mluvit, vysvětlí Vám, o co jde. Občas jsem z ní měl pocit, že na bolest v krku nebo teplotu dostanete automaticky paralen a běžte si lehnout. Co sem vůbec chodíte. Ale když šlo o bolest břicha neváhala mi udělat vyšetření krve, stolice atp.

Má výbornou sestřičku, té bych dal klidně aj 200% hodnocení.

• nejlepší lékařka jakou znám a že jich znám hodně

• Postarala se mi o velmi nadstandardní a lékaři ne vždy uznávanou léčbu, měla s tím zkušenosti s vlastním léčením. Pro mne i paní Dr. poměrně riziková zátěžová léčba. sestřička 150%!