Světlogorská 2764, Tábor 39005
J.R.
Výborný a přátelský lékař s porozumněním,výborný diagnostik,vždy se mi snažil pomoci.Vždy rychlá komunikace v ordinaci, přes SMS a e-mail.
Doporučuji všem.• Ordinace praktického lékaře • Jiný •
VK
Pan doktor neprojevuje dostatek empatie, je velmi náladový, nečte zprávy od specialistů,vůbec nic si nepamatuje,sebevědomně všemu rozumí nejlépe,
na základě jeho zprávy Vám klidně vezmou invalidní důchod, po odvolání a posouzení specialistou vrátí(konkrétně po operaci páteře).Jsme s manželem rádi, že se nám podařila registrace u nového velmi laskavého pana doktora.• Ordinace praktického lékaře • Jiný •
PV
Tento pán není lékař. Měl by vrátit titul a jít makat do dolů. Změna lékaře byla na místě ale pozdě. Nový lékař stav zhodnotil jako zanedbaný a vystavil čtyři žádanky na odborné vyšetření, která byla léta požadována. Pan Luňák “léčil”slovy :”A co by jste chtěla ve vašem věku.” Léky předepisoval , přes upozornění a žádosti, vždy nevýhodná balení pro pacienta Po domluvě s právníky zvažuji trestní oznámení. Ta jedna hvězdička je uďelena jen proto, aby byla možnost se vyjádřit. Jinak by tam určitě nebyla.
• Ordinace praktického lékaře • Jiný •
JC
Pan MUDr. Luňák je velice dobrý praktický lékař. Pečlivý, odborně zdatný a lidsky chápavý. Organizačně je jeho ordinace velice dobrá a vždy personálně výborně obsazená. Dělá poctivé lékařské povolání s nejlepším svědomím a vědomím pro prospěch svých pacientů. Děkuji. Ing. J.C.
• Ordinace praktického lékaře • Chronické nemoci stáří •
hodnocení lékaře
Pan doktor Luňák je, dle mého názoru a zkušeností s jeho praxí, vynikající lékař, nikoho nikdy neodmítne a vždy se chová slušně a korektně. Opravdu, umí. Děkuji, pane doktore. A těm kritikům: jsem důchodce a nikdy se nestalo, aby mě něco zdůvodňoval ohledně "špatné" pojišťovny, nebo něco takové. Nechodím k němu 3 x týdně, nezneužívám této služby, max. 1 x 1/4 rok a nechodím s prkotinami, s těmi si poradí sám organismus. Jsem kardiak, již velmi dlouho, mám implantovaný ICD, ale nedělám ze sebe velkého maroda, naopak. Takže, pan doktor Luňák je opravdu lékař s velkým "L". Děkuji, pane doktore. Ing. M.
Kusý Stanislav
K panu doktoru jsem přešel z posádkové polikliniky. Mám dlouholetou zkušenost, oceňuji vstřícný lidský přístup, ochotu a profesionalitu. Děkuji.
profecionální přístup,odbornost
Vždy má profesionální přístup.
Doporučuji !! Velmi mi pomohl a jsem za to velice ráda .
Výborný diagnostik