MUDr. Radka Polachová

Gynekolog Více

Prachatice 1 adresa

Gynekologická ambulance

Nemocniční 204, Prachatice 38301

Paní doktorka Poplachová je profesionální doktorka. Obě moje těhotenství proběhli bez problémů. Je hodná,vstřícná a hlavně podrobně vysvětlí.

• Gynekologická ambulance Jiný  •

• S pani doktorkou jsem ještě neresila zadny problem... Veškeré běžné kontroly byly rychlé a včas, žádné hodinové čekání v čekárně jako u jinych doktorů. Je milá a vstřícná:)

• Gynekologická ambulance Jiný  •

Všem doporučuji!vždy přijemná,miloučka jedním slovem SKVĚLÁ!Člověk nemá špatný pocit z vyšetření.Jsem moc ráda že jsem její pacintka!Na budoucí maminky má velmi profesionální vystupování.

Pani doktorka Polachová je skvelá, neviem si predstaviť ku komu inému by som chodila, pretože mojou podmienkou bolo, aby mojim gynekológom bola nielen žena, ale aby bola v prvom rade ľudská, ochotná, a pečlivá! A aby som nemala stres absolvovať nie práve najpríjemnejšie vyšetrenia... MUDr. Polachová je pre mňa stelesnením zoskupenia všetkých mojich požiadavok, vďaka za ňu! .

• vždycky příjemná,jemná a odpovídá velmi vtřícně na všechny otázky,díky ní nemám z návštěvy gynekologie strach,vřele všem doporučuji

• velmi přátelská
    příjemné vystupování