Věnuji se fyzioterapii dospělých i dětí (od 7 let). Mým cílem je společně s vámi, jako s klientem nebo rodičem, najít nejefektivnější cestu, jak dostat tělo do nejlepšího stavu, ať už vás přivádí bolesti zad, zranění, stav po operaci, diagnostikovaná skolióza nebo jen chcete kompenzovat svůj sedavý způsob života či přetížení ze sportu.
V rámci fyzioterapie vedu také lekce psychomotorického vývoje a cvičení miminek a dětí (prevence, edukace), jsem kondiční trenérkou nejmladších kategorií Ragby Akademie Brno a lektorkou revoluční metody PBT.
Klient, který dál může vést plnohodnotný život bez omezení nebo může dokonce lépe dělat, co ho naplňuje a baví, je pro mě nejhezčí odměnou.
Organizuji také workshopy pro fyzioterapeuty a trenéry nebo mezinárodní taneční workshopy.
O mně
Diagnostické testy
Diagnostické vyšetření
Funkční trénink
Fyzioterapeutická konzultace
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Radka Havlíčková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
Fyzioterapeuti v okolí