MUDr. Radim Klíma

Praktický lékař Více

České Budějovice 1 adresa

Ordinace prakt. lékaře pro dospělé

K.Šafáře 64, České Budějovice 37005

Nejlepší lékař, lidský přístup a profesionálně výborný.

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé Jiný  •

• I

I když jsem se přestěhovala, tak jsem se rozhodla neměnit lékaře, raději si dojedu 30 km za skvělým panem doktorem, než riskovat změnu.

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé Jiný  •

• Pacientkou MUDr. Radima Klímy jsem byla několik let.
    Je to člověk na svém místě.
    Velice kompetentní, má pochopení a trpělivost. Vždy mě pozorně vyslechl a společně se mnou konzultoval další kroky léčby.

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé  •

• F

Pan doktor je dobrý lékař, velmi přirozený, rád poradí a neodbyde, ale zato přístup k práci (hodinové chlebíčkové pauzy) při plné čekárně a hlavně přístup sester - neochotné, otrávené, arogantní udělat něco navíc a rychle šup, šup domu.., to se jinde nevidí.

• Z

Doporučuji. Pan doktor Klíma je kapacita ve svém oboru.

Velice doporučuji.
    Sama za sebe mluví každodenně plná čekárna. Na pana doktora Klímu se vyplatí si počkat :) .

Je lidsky,dusledný a ma veliké skušenosti které zdědil po svém otci a hlavně svou píly kterou získal hlavně když jezdil záchrannou sanitou a take záchrannou helikoptérou.Myslim že to mliví za vše.Děkuju

• I

S panem doktorem i se sestřičkou jsem velmi spokojená. Jsou ochotní, příjemní, poradí a proto ani delší čekání mi nevadí.

• Ochota,vstřícnost,pochopení,důslednost, dobrý diagnostik.Souvisí s tím i dlouhé čekání neb je oblíbený.Trochu více organizace směrem k čekárně by neškodilo.Kéž by takoví byli všichni.

• s panem doktorem jsem velmi spokojená