Zdeněk Janský
Praktický zubní lékař

Seifertova 383/II, Třeboň 37901

• Pan doktor je sice pečlivý a má dobrý přístup k pacientům (navštěvovala jsem ho i s tříletou dcerou), pokud jde však o odborný zásah pak byl pro mne vždy bolestivý. Utišující injekci mi v případě vrtání kazu nedal ani když jsem si o ni požádala. Mí známí o něm říkají, že je poněkud sadistický...Našla jsem si jiného odborníka v oboru.

• Jednoznačně doporučuji. Velmi ochotný a vstřícný zubař. Vše vždy podrobně vysvětlí. Jsme rádi, že takového zubaře máme. Moc si ho vážíme !!!

• Souhlasím s názory jiných, i my máme jen nejlepší zkušenosti, moc si ho vážíme. Jsme ve věku, kdy jsme rádi že zoubky jen netrhá ale zachraňuje je. Moc děkujeme a jsme rádi, že takového zubaře máme. Určitě DOPORUČUJEME !!!

• bez problémů. skvělý přístup.

• Výborný lékař,který vždy vše vysvětlí a snaží se vždy každý zub zachránit. Je velice příjemný k pacientům.

• Chodila jsem k němu ještě v Plzni. Po úrazu mi zachránil zuby. Moc mu za to děkuju. Škoda, že odešel. Je to nejlepší zubař jakýho znám.

Oceňuji přístup k pacientovi, velmi profesionální a lidský, nyní se již zubaře nebojím.

Pana doktora vřele dopuručuji ! Je milý, ochotný, vše předem vysvětlí .... pro mě byla návštěva u zubaře hrozně traumatizují, ale díku jeho přístupu se to jen a jen zlepšuje :o)

• T

Nejlepší zubař, kterého jsem kdy měla..moc pečlivý, milý přístup k pacientům, vše vysvětlí. Vřele doporučuji.

• B

Velmi dobrý přístup k pacientům, šikovný.Doporučuji.