Zdena Černá
Ord. praktického lékaře stomatologa

Poštovní 412, Varnsdorf 40747

• Za mne taky super paní doktorka sice mám vždy strach jít k zubaři ,ale vždy ochotná vysvětlí že se clovek opravdu nemusí bat.

• Sice jsem u paní doktorky byla naposledy před několika lety, ale musím sem napsat, že se jedná o opravdu PANÍ zubařku,ke které se člověk nemusí bát chodit. Kéž by takových zubařů bylo více. Vše vysvětlí a pracuje s citem, což lidi bojící se zubaře, ocení nejvíc :).Velmi milý přístup k pacientům a samozřejmě profesionál ve svém oboru.

• pani doktorka velmi šikovna ., příjemná profesionél , ale tu SESTRU by měla vyměnit, drzá a neochotná

• Je to moc šikovná a príjemná paní doktorka,s profesionálním přístupem.
    Každý lékař by si zní co se týče přístupu k pacientu měl vzít příklad.
    Jeto člověk na svém místě.

• Maximálne mohu doporučit. Velmi lidský přístup k pacinetům, zákroky jsou předem vysvětleny. Zde jsem si jistý kvalitní péčí.

• pani doktorka je velmi zkusena, pracovita, jemna a mila profesionalka. chodim k ni jiz nekolik let a vzdy jsem byla maximalne spokojena. preji hodne zdravi a mnoho spokojenych pacientu Jana Kapustova Novakova

• Profesionál

• V

Paní doktorka je velice příjemná a ohleduplná...lepší zubařku neznám.

• Pani doktorka i její sestra jsou velmi příjemné.Paní doktorka vždy vše vysvětlí před zákrokem.A umí být citlivá když se někdo bojí zubaře.

• A

NO COMENT! Prostě vinikající!!!!!