Karyna

Šla jsem k ní v prosinci 2023 na první odstranění starého tetování. Moje chyba byla, že jsem si předem nepřečetla recenze na tuto paní doktorku. Zůstaly mi jizvy a popáleniny. Pak jsem chodila na konzultace k normálním lékařům a dermatologům, ti mi řekli, že mi jen spálila kůži laserem. Po třech měsících jsem jí šla ukázat, co mi udělala, prý by se to mělo zahojit. Ani nepřiznala, že odvedla špatnou práci a také mi doporučila, abych se k ní vrátila za půl roku, až se kůže zahojí. Už je to rok a nic se nezměnilo. Budu hledat profesionálnějšího lékaře, který dokáže napravit to, co udělala Yveta Štouračová.

• Váš účet byl odstraněn

Po odstranění tetování mám na zádech jizvu. Nikdy bych k této doktorce již nesla, použity špatný laser, kůži mne zničila.

J. Kučerová

Byla jsem u paní doktorky na odstranění bradavic z ruky a nohy. Paní doktorka je velmi laskavá s šikovná, vše v klidu vysvětlí a poradí s následnou péčí. Výborná a rychlá je i komunikace mailem, na základě fotky zkontroluje stav hojení a uklidní. Jediné, co mě trochu překvapilo byla výše ceny zákroku, ktera byla vyšší, než bylo avizováno. Ale byla jsem sestrou upozorněna, že to bude o něco dražší. Jedná se o soukromou ambulaci,;tak se platí za vše. Paní doktorku každopádně doporučuji a děkuji za léčbu a péči.

Lenka Ivičičová

Poprvé jsem paní doktorku navštívila cca před 14 let, kdy mi pomohla a odstranila hemangiom na nose. Byla jsem nadšená. Nyní jsem si nechala odstranit pigmentové skvrny a opět velmi zdařilý zákrok. Lidský přístup, vše vysvětlila, poradila s péčí po ošetření. Paní doktorka má několikaleté zkušenosti a je opravdu odborník na svém místě. Děkuji a určitě doporučuji!!

Musilová

Bohužel mi léčba od pani doktorky nesvedcila, byť mi doporučila dalsi návštěvu ačkoliv po předchozí nebylo vidět žádné výsledky zlepšení pleti a to po odstaneni pigmenovych znamének na krku a jak zde píší další osoby léčba stejná doporučuje další a další návštěvy moje zkušenost není dobra snad na tom další pacienti budou lépe učme žádná změna k lepšímu

• Váš účet byl odstraněn

Musím říct, že jsem maximálně spokojena. Ačkoliv už od puberty řeším nechutné akné v obličeji a ani s věkem se to nezlepšovalo, zoufale jsem hledala pomoc. Po nespočetných návštěvách všech možných kožních ambulancí a oddělení, jsem našla pochopení a především pořádnou léčbu až u p. doktorky Štouračové. KONEČNĚ se nemusím denodenně stresovat tím, jak můj obličej hizdí nepěkné útvary. Slova vděku jsou nic oproti tomu, jak mi to obrátilo život k lepšímu. Děkuji moc paní doktorko, Kozelková

• Váš účet byl odstraněn

Na podzim 2017 jsem absolvovala u MUDr Štouračové odstranění asi 7 znamének, z toho některá i v obličeji. Teď, ani ne po 3 měsících, je vše perfektně zhojené, po zákroku jen drobná světlejší neznatelná skvrnka. Upřímně, tak dobrý výsledek jsem ani neočekávala. Paní doktorka má profesionální přístup, vše vysvětlí, doporučí následnou péči o ošetřená místa. Po dvou návštěvách 100% spokojenost. Děkuji

• Lékařské Laserové centrum s.r.o. Odstranění znamének  •

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka mi před lety odstraňovala tetování s tím, že po tak malém určitě nezbude nic. Zůstala mi velká škaredá jizvy. Poté mě ještě několi měsíců zvala na "doladění" laserem, samozřejmě placeném. Jizvu mám doteď a lituji, že jsem k paní dr kdy šla. Po zákroku jsem vše konzultovala s několika odborníky a paní doktorka prý použila špatný laser, kůži mi v podstatě vypálila.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je skvělá diagnostička. Pokud máte kožní problémy, které dermatologové nedokáží diagnostikovat, jste na správné adrese! Marie Sylvestrová/Stržinková

• Váš účet byl odstraněn

k paní doktorce chodím již několik let, úspěšně mi odstranila cca 60 znamének, z toho tři opravdu velká z obličeje, dokáže objektivně poradit, její lidský přístup je také velmi dobrý, ze všech zákroků mám pouze jednu jizvu a to na hrudníku, na jejíž možný vznik jsem byla upozorněna již před zákrokem. Proto paní doktorku doporučuji

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Chtěla jsem se zeptat zda bych mohla u vás podstoupit rekonstrukci prsou jedno mám a druhé je po mastektomii . A zda by mohla být operace bez krevní transfúze? Děkuji za pochopení S pozdravem Jana

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Yveta Štouračová

velice se omlouváme, ale tyto služby v současné době neposkytujeme. Zkuste se obrátit na některou z plastických klinik.