Vlasta Volfová
Odborný lékař interní a revmatologie

Ruská 44/99, Ostrava 70300

• S

Paní doktorka je skvělý odborník, udělá si na pacienta čas, vše vysvětlí a hlavně má profesionální a lidský přístup. Totéž platí i o setřičce. Jsem ráda, že jsem zvolila správně.

• Odborný lékař interní a revmatologie Jiný  •

Dne 20.7.2021jsem byl objednán u paní doktorky, jako nový pacient. A musím říct že paní doktorka Volfová je prostě úžasná, milá hodná a důkladně pacienta vyšetří. Zeptá se co vás bolí a snaží se vám pomoci, pokud vám nemůže pomocí v její ordinaci, mapíše vám žádanku na důkladné vyšetření. Paní doktorku si velmi vážím ... A nesmím zapomenout ani na její sestřičku, která je také velmi ochotná hodná a milá. Děkuji obějema jste skvělí.

• Odborný lékař interní a revmatologie Jiný  •

• komplexni peče revmatologicko interní ---ekg tk úprava léků a to v ramci kloubních obtíží-----------------------------------, lidsky přístup a vysoce profesní chování obou lekařek. Doporučuji

• Velmi příjemná ,ochtoná a dobrá lékařka

• Lékařka s absolutně komplexním pohledem z hlediska medicíny, diagnostik, který zohlední pro stanovení léčby všechny faktory i problémy pacienta i v jiné oblasti, než je její specializace,výborná internistka, výborná revmatoložka, vše vysvětlí i úplným laikům. Ordinace příjemná,a to včetně zázemí sestřičky. Pavla

• pokud jsi nemocny, pokud jsi starší osoba ,vyhledej tuto ordinaci, dostane se ti perfektní peče i zacházení, vyslechnou,poradí, pomohou a vyšetři, mám plnou důvěru a doporučuji

když bylo 1,9, tak na revmatologicke ambulanci se sešli senioři 80 letí a jejich hodnocení teto ambulance bylo perfektní, respectování věku , milé chování ohleduplnost obstřiky kloubů a lečba revma tak i osteoporzyx, obstřiky páteře
    a to s celkovým pohledem a vyřešení tlaku cukrovky,
    uprava všech možných léků z různých ambulancí
    výborný revmatolog s všeobecným interním nadhledem
    a nerozhoduje věk --všechny obstřiknem odešle na vyšetření i doplní o odběry
    za 80desátníky molindova

• revmatolog,dobrý diagnostik rychle ale pečlive ošetřeni, dobře vám obstřikne klouby i páteř, komplexně zajistí, objednava v časoven limitu a pokud je akutní bolest,přímo s ní se domluvíte na rychlem ošetření. má i erudovanou sestřičku, jako revmatologa doporučuji bařinka m.

• N

perfektní revmatolog rychlá,precisní dobrý diagnostik a k tomu všestraný internista

• precizní perfektní revmatolog a k tomu všeobecny internista, velmi dobrá odborná způsobilost peta revmatik