Vít Stokláska
Odborný lékař oftalmologie

nábř. Dr. E. Beneše 24, Přerov 75002

• Ordinaci pana doktora pravidelně navštěvuji již 16 let a mohu říci, že se na rozdíl od jiných lékařů, co se lidského přístupu k pacientovi týče, vůbec nezměnil.
    I přes maximální pracovní vytížení si udělá na pacienta čas a se sympatickou sestřičkou tvoří skvěle sehraný tým. Nejlepší lékař v Přerově. Velký dík. Mgr. Alena Chromá

• Jitka Libigerová - Byla jsem u pana doktora Stokláska poprvé u očního, protože jsem na něj četla pozitivní hodnocení a opravdu mě nezklamal. Je to profesionál! Vřele doporučuji všem! A sestřička je také moc milá a hodná.

• K panu doktorovi chodím již 25 let, neznám lepšího očního lékaře. Vše již bylo řečeno v předcházejících hodnocení

• Tuto ordinaci jsem navštívil na základě hodnocení ostatních na tomto webu a musím říci, že nic lepšího jsem najít asi ani nemohl. Chování setřičky i pana doktora je opravdu na velmi vysoké úrovni a jsou velice příjemní k pacientovi. U žádného jiného lékaře jsem se ještě s tak příjemným vystupováním nesetkal.

• K panu doktorovi chodím již spoustu let a jsem naprosto spokojená.

• Velice pečlivý. Spokojenost!

• Díky skvělému přístupu pana doktora se mi podařilo překonat strach z lékařů. Je velmi příjemný, nikdy nebyl hrubý, vždy vše vysvětlí, při vyšetřeních je jemný. Stejně jako sestra - opravdu tvoří dokonalý pracovní pár.
    Pan doktor má skvělou pověst i u lidí, kteří nejsou jeho pacienty.

Ochotný, odborně na výši, spolu se sestrou tvoří sympatický a starostlivý tým.

• O

příjemný k pacientům velmi spolehlivý, obětavý a pečlivý.

• F

Velmi dobrý a obětavý oční lékař, který svou vysokou kvalifikaci používá ku prospěchu pacientů.