Svatava Šušáková
Praktický lékař pro dospělé

Jiráskova 987/50, Kyjov 697 32

• Š

Píšu hodnocení, protože některé komentáře jsou hodně mimo - paní doktorka je velmi svědomitá a snaží se pomoct. Jako obvodní lékař je skvělá volba.

Od doktorky jsem odešel před pár lety kvůli potřebě mít lékaře blíž (>50km), ale celá moje rodina chodí k ní.

• D

Dobrý den, k paní doktorce Šušakové chodím od roku 1995.Vzdycky mě vyšla vstříc, odeslala na nemocnici při problémech, které potřebovali odborné vyšetření, nebo operativní zákrok. Udělala si na mě čas, profesionální přístup, pomohla i radou, doporučila vyšetření, které již v mém věku 53 let je dobré absolovovat. Chce být nápomocná, abych se po zdravotní stránce cítil co nejlépe.

• A

Rozhodla jsem se od ní odejít, ovšem moji dokumentaci mému novému lékaři od února 2023 stále neodeslala. V její ordinaci si ale cením především práce sestřičky, která je empatická, poradí a je lidská. Takové sestřičky je v takové ordinaci velká škoda.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Touto cestou chci paní doktorce Svatavě Šušákové veřejně poděkovat za její pomoc při řešení mých zdravotních problémů. Paní doktorka je opravdový profesionál s lidským přístupem. Velice si jí vážím a děkuji za to, že můžu být jejím pacientem. Jarmila Červenková Koryčany

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Skvěla doktorka s dobrým profesionálním přístupem. Nemam proti paní doktorce žádné výhrady . Chodi k ní i můj přítel a je také spokojený .Za nás dva pět a půl hvězdy:)

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Dobrý den, k paní doktorce chodí polovina naší rodiny a jsme spokojeni s jejím profesionálním přístupem. Je velmi ochotná, vstřícná.

J.Šemorová

• Kristýna Fukanová
    K paní doktorce Šušákové chodím již řadu let. Za svou osobu mohu říci, že se jedná o velmi dobrou lékařku. Nikdy mě neodbyla, jak tady někteří hodnotí, každý zdravotní problém se mnou pečlivě probere, neponechá nic náhodě. Dokáže rozpoznat i psychický problém, dalo by se říct, že jí opravdu nic neunikne. Spoustu některých negativních názorů tady je založeno na nepravdě, navíc pisatelé nejsou natolik odvážní, aby se podepsali, o tom již něco svědčí, za pravdu by se přeci neměl nikdo stydět.
    Stručně řečeno za mou osobu se jedná o výbornou lékařku.

• Paní doktorku navštěvuji již několik let. Jako pacient jsem byla dost nepořádná a kolikrát si nebrala její rady k srdci, jakmile se mi ulevilo, polevila jsem vždy i v léčbě. Je zdravotní problémy samozřejmě narustali až jsem se dostala do velkých problémů. Paní doktorka to se mnou nikdy nevzdala a vždy mě povzbuzovala, svým profesionálním a lidským přístupem se mi snažila pomoct. Ani já nevěřila, že se s toho tentokrát dostanu a ona věřila že ano a co víc věřila ve mě. Dneska se cítím lépe, dodržování jejich rád mě zbavilo mých problémů a teď i já věřím, že se z toho dostanu. Za to všechno velké DĚKUJI a za všechno co pro nás dělá. Jsem ji nesmírně vděčná a můžu ji jenom doporučit svým přátelům a známým. Ještě jednou děkuji . Vnučková Andrea

• Praktický lékař pro dospělé  •

• chtěl bych tímto veřejně poděkovat paní doktorce při léčbě mých zdravotních potíží.Jeji profesionalni i lidský přístup k pacientům je vzorovym příkladem toho jak by se lékař měl chovat. Děkuji Luňák Josef

• S paní doktorkou jsem velmi spokojena.Zajímá se o pacienta, je pečlivá důsledná, milá, přátelská.Můžu jen doporučit.