MDDr. Stanislav Šnýdr

Hrádek nad Nisou 1 adresa

Stanislav Šnýdr
Ordinace

Liberec, Hrádek nad Nisou 46001

K panu Šnýdrovi chodíme celá rodina a jsme velice spokojeni. Mohu jen doporučit.

• jiné místo Jiný  •

• Jsem z Mladé Boleslavi. Měsíc se trápím se zuby. 4 prasky denne na bolest. Dvakrát týdně u své zubarky a pořád nic. Opakovaně na pohotovosti v Praze a až jsem v sobotu skončil na pohotovosti v KNL v Liberci a narazil na tohoto doktora, byl konec mého utrpení. Vše perfektně vysvětlil a hlavně našel příčinu mé bolesti kterou odstranil. Mnohokrát děkuji.

• jsem velmi spokojená a v klidu což já jse moc bojím zubaře to co jsem za svůj život už zažila jsem tam v klidu

• Dlouho jsem otálela a na konec jsem našla toho nejlepšího zubaře, měl se mnou dost práce, byl hrozně pečlivý, nic jsem necítila a hlavně vše předem vysvětlil. Dnes mohu říci, už se nebojím, zoubky jsou napravené a pan doktor je nejlepší na světě. Ještě jednou Vám pane doktore z celého srdce děkuji.
    Ti z Vás kdo se bojí jako jsem se bála já, doporučuji pana doktora Šnýdra všemi deseti :) Zuzana

• Pan doktor, je k pacientovi vstřícný, vše, co mu dělá, tak srozumitelně vysvětlí a když něčemu nerozumíte tak to ještě jednou vysvětlí. Velice příjemný doktor a má k tomu profesionální přístup. Vřele doporučuji.

• Pan doktor Šnýdr převzal praxi po lékaři, který odešel do důchodu.
    Cením si jeho zodpovědnosti a zaujetí pro práci, citlivý přístup. Co je potřeba, pacientovi vysvětlí.
    Hodnotím vysoko.

Hana

• Velmi jemný a příjemný doktor s lidským přístupem.

• Pan doktor je k pacientovi vstřícný, vše, co mu dělá, tak srozumitelně vysvětlí a je velmi jemný, že mě to ani nebolelo a jsem ráda, že mě bez problémů ošetřil. Děkuji.

• Velice příjemný a citlivý lékař. Při prohlídce a hlavně ošetření postupuje citlivě.

• U tohoto parádního zubaře jsem absolvovala preventivní prohlídku. Velice citlivý a profesionální přístup. Vřele doporučuji!!