Naše ordinace poskytuje péči praktického lékaře pro děti a dorost pro novorozence až po dovršení 19.roku života.
U zaregistrovaných novorozenců v naší ordinaci nabízím jako zkušený neonatolog (v případě výskytu zdravotních komplikací dítěte po narození) odbornou konzultaci přímo u lůžka Vašeho miminka v době jeho hospitalizace po porodu. http://www.mudr-polackova.cz
Více O mně

• Preventivní prohlídky

Renáta Poláčková

Dvouletky 1211/54, Ostrava-Jih, Ostrava 700 30

• N

S paní doktorkou jsem moc spokojená. Chodím k ní se svou první dcerou a je velmi ochotná, milá a vždy mi poradí. I ohledně ne lékařských dotazů, jako co zabalit na dovolenou a pod. Reakce v aplikaci Medevio jsou velmi rychlé a nakonec i s maličkostí, kterou jsem nedokázala na začátku rozpoznat, mne okamžitě vzala a vše ochotně překontrolovala. Dcera se na ni vždy usmívá, stejně tak i na sestřičku, a to je pro mě také velké plus, jelikož vím, že se tam dcerka cítí dobře.

• Z

Jak uz tady nekdo psal.... hrozna, arogantni, neempaticka a bezduvodne vztekla! Takovy clovek by vubec nemel pracovat s detmi!

• MUDr. Renáta Poláčková Jiný  •

• V

Paní doktorka je moc milá a trpělivá. Dcera při kontrole hodně vyváděla, takže jsme oči úplně nevyšetřili, ale aspoň jsme se k tomu trochu přiblížili. I tak to zvládla skvěle a doufáme, že příště už to zvládneme celé.

• MUDr. Renáta Poláčková očkování  •

Velice pečlivá paní doktorka, která vyslechne veškeré problémy a snaží se pomoci.

• S

Paní doktorka je velký odborník. Vždy mé děti řádně vyšetřila a řádně zvolila postup léčby. Je pravdou, že je občas rázná, což může být problém pro citlivější děti a rodiče, ale nikdy nic nepodcenila. Mohu paní doktorku porovnat i s jinými pediatry, kteří sice od dveří s mými dětmi "cukrovali", ale několikrát jsme skončili na pohotovosti a jednou jsme byli i hospitalizováni kvůli zanedbané péče ze strany lékaře. Takže je na vás, zda zvolíte odborníka nebo doktora, který to s dítětem umí, ale nerozezná chřipku od angíny. Dále bych vyzdvihla komunikaci. Sestřička řádně zvedá telefony a paní doktorka odpovídá i na e-mailové zprávy po pracovní době, což není u jiných doktorů obvyklé.

• MUDr. Renáta Poláčková pediatrická konzultace  •

Pozitivní zkušenost, paní doktorka je kapacita ve svém oboru, sestřička je milá, empatická a jako bonus je i laktační poradkyní.
    Jako veliké plus vidím komunikaci přes aplikaci Medevio, kdy jakýkoliv problém je řešen v nejkratší možné době.

• MUDr. Renáta Poláčková preventivní prohlídky  •

• Nepříjemná, arogantní, hrozná. Arogantní komunikace.

MUDr. Renáta Poláčková

Prosím, proč se nepodepíšete ?

Bohužel se dvakrát v krátkém časovém rozmezí stalo, že dcera s nemocnou vnučkou byly nuceny pro nepřítomnost naší paní Dr. navštívit zastupující MUDr Poláčkovou a doufáme, že i naposled. Velmi nepříjemná lékařka, ač v čekárně před nimi byli pouze dva pacienti, velmi ji jejich návštěva obtěžovala a nejen vnučka, ale i dcera od ní pro její chování dnes odcházely s pláčem. Třeba náhoda, špatný den (?). Dvakrát..

MUDr. Renáta Poláčková

Dobrý den, velmi dobře si vzpomínám na Vaši 11 letou vnučku, kterou jsem pečlivě vyšetřila, zdiagnostikovala a nasadila jí správnou léčbu. Bohužel u slečny nebylo možné (pro naprostou "nespolupráci" a absenci jakékoliv podpory z Vaší strany) provést výtěr z krku, který jsem považovala při opakovaných angínách za nutný. Nejen, že mi dívenka vyrazila výtěrovou štětičku z ruky, ale poplivala můj stůl i pracovní oděv... 11-letá.
    Dr. Poláčková

Paní doktorka je velmi empatická a příjemná, velký odborník ve svém oboru s mnohaletou praxí. Všem velmi doporučuji.

Děkuji za důvěru.

Paní doktorku můžu jen doporučit všem maminkám. Je to má již 4 doktorka od dětí,ale nejlepší.Ochotna pomocí kdy jsem mnela problém a paní doktorka byla doma mi pomohla vysvětlila a řekla co mám udělat.Vazne nemůžu nic vytknout.Pokud něco zapomenu okamžitě mi to pripomene. Takže co se týče děti péče na 100%

Děkuji.