Poliklinika Hrabůvka s.r.o.

Dr. Martínka 7/1491, Ostrava-Jih, Ostrava 70030

Skvělý specialista a člověk na svém místě. Empatie je dnes již vzácností.

• Poliklinika Hrabůvka s.r.o. Jiný  •

Mudr.Petr Hon je skvělý lékař a odborník !!! Vlídný přístup,snaha řešit pacientův stav.Prostě profík.
    pacientův problém ,

• Z

• Poliklinika Hrabůvka s.r.o. Jiný  •

• Výborný lékař,specialista!!! Jako bonus velmi lidský člověk! Jsem s panem asistentem Honem maximálně spokojená! Víc takových lékařů!

• Poliklinika Hrabůvka s.r.o. Jiný  •

• neni co vytknout je takovy lidsky a ochotny a dovede naslouchat jsem spokojena je fakt ze obcas prijde pozdeji ale nikde se neflaka je tak dobry ze je zadany a ja vzdy mile rada tu chvilku pockam

• Je fakt že se u pana doktora čeká.. ale čekat se výplati a je to natolik dobrý doktor ze když prostě není přítomen tak je u vážnějších případů a operací ze se prostě do ordinace nemůže dostat... za dobu co ošetruje me a moji mamku což ze cca 15 let si nemůžu stěžovat vubec na nic...

• Úžasný profesionál, specialista.. Velmi doporučuji pro jeho lidský přístup! Sestřička je také milá a ochotná.

• k panu doktorovi již více nejdu,jak psala paní dole,totéž se stalo i mně,byla jsem u pana doktora ovbjednaná a setřička mně přeobjednala poprvé a podruhé když měl pan doktor dovolenou se neuráčila ani mi zavolat a přeobjednat,proto NEDOPORUČUJI

• Úžasný, naprostá jednička po všech směrech. Odcházela jsem s pocitem, že kdyby byli všichni lékaři jako pan doktor Hon, byla by "radost" být nemocný a potřebovat je, ne jak tomu často bývá, kdy je doslova utrpení, když k některým lékařům musíte jít...
    Přeji panu doktorovi hodně zdraví a štěstí, ať může léčit co nejdéle:-)
    Šárka Petrušková, Ostrava

• Výborný neurolog a že jich znám mnoho!!!Kvalitní lékař, který vždy ochotně pomůže a udělá i to, co není jeho povinností a to i když jej navštívíte v nemocnici na JIP, udělá si na Vás čas a zařídí to, co aktuálně potřebujete! Doporučuji tohoto specialistu!