Pavel Konečný
Ordinace

Havlíčkovo nábř. 600, Zlín 760 01

Toto neni doktor, ale andel , ktery ma jako bonus funkci doktora. Clovek se srdcem na pravem miste. Tenhle doktor by mel ucit doktory, jak se maji k lidem chovat

• jiné místo Jiný  •

• A

Nejlepší doktor u jakého jsem byla. Neřeší jen konkrétní problém ale dává si věci do souvislosti. Velmi pečlivý a fundovaný lékař.

• Ordinace Jiný  •

• I

MUDr. Konečný je odborník na své místě... pomohl mi s problémy s ramenem, které jsem u jiného lékaře řešila více než tři měsíce, pan doktor to vyřešil jedním obstřikem. Kromě odbornosti si cením i vstřícného lidského přístupu, kdy mi vše vysvětlil a měl pochopení i pro mé obavy z případného dalšího zákroku... Sestřička také skvělá, usměvavá. Nemám, co bych vytkla a oběma děkuji za skvělou péči!

• Ordinace  •

• Moje 80ti letá maminka k MUDr. Konečnému chodí pravidelně a vždy jí nejen uleví od bolesti, ale i přidá vlídné slovo. Dnes jsem ji doprovodila a nejen jeho odbornost - o té víme, ale i empatie a nádherný lidský přístup pana doktora byl nádherný. Kéž by bylo takových,nejen doktorů, ale i lidí víc. Moc děkuji.

• Ordinace doprovod maminky  •

• Nejlepší lékař-odborník jakého jsem kdy potkala,vstřícný a hlavně lidský,vždy ochotný pomoct,chodíme k němu i s manželem a jsme spokojeni

• Ordinace problém s klouby  •

• Vynikající odborník a člověk. Ač to zní neuvěřitelně, v jeho péči člověk nepociťuje stres a strach ze zákroku. Kéž by takových lidí bylo více.

• Díky ,moc díky panu doktorovi za nové koleno !! Těším se až přijdu na druhou stranu .
    Výborná práce ve výborném kolektivu ve Zlíně . Super !

• Velmi dobrý lékař,moc mi pomohl děkuji.

• Inteligentní , empatický , klidný lékař s velkými zkušenostmi a rozhledem.
    Mohu jen a jen doporučit po dlouholetých zkušenostech s jinými lékaři.

• Chodíme k panu doktorovi celá rodina . Určitě vynikající odborník ,navíc příjemný člověk ,ale chodíme k němu i pro vřelé lidské slovo a neuvěřitelnou atmosféru . Všechno vysvětlí ,dodá optimismus a vyléčí.. Co víc si přát ?