Pavel Burda
Ordinace specialisty - chirurgie

M. Alše 462, Neratovice 27711

• Profesionální a zároveň empatický přístup. Skvěle to umí s dětmi, žádné čekání a zdržování. Opravdu příjemný, milý. Jsem ráda, že jsem na něj narazila :) Určitě doporučuji!

• S Dr.Burdou se znám již mnoho let a s klidem mohu říci že je to lékař na svém místě je asi trochu rychlejší ale ne na úkor pečlivosti a správnosti diagnozy a je trochu svérázným způsobem svůj a těm co to vadí tak ať chodí jinam aspoň bude mít Pavel více času na nás co mu věříme a chodíme k němu s důvěrou a rádi .

• před pár lety mi pan dr.Burda zachránil život,kdyby mě manžel v noci k němu na pohotovost nedovezl,tak jsem do rána nepřežila.Dodnes jsem neměla možnost mu poděkovat,až mě vnoučata naučila na počítači.Pane doktore moc vám touto cestou i když opoždene děkuji.Matějková Božena

• Touto cestou bych chtěla poděkovat panu doktorovi a celému personálu nemocnice , byla jsem na operaci kýly a pan doktor Burda je perfektní lékař. Děkuji všem lékařům a sestřičkám. S přáním hezkého dne. Strážnovská

• Bohužel velice špatné zkušenosti. Byl jsem u něj 2x. Poprvé když jsem měl střevní infekci. Po 6ti hodinách běhání po vyšetřeních a poté pobytu v čekárně si mě zavolal a řekl mi, že je to zlomený. Když jsem ho upozornil, s čím u něj jsem, si to uvědomil a řekl ať držím dietu. A moje druhá návštěva - záchranka mě dovezla k němu do ordinace, kde byl na*ranej, co že mi jako je. Měl jsem velmi vysokou teplotu 40st. Posílal mě tase po vyšetřeních. Bylo mi tak blbě že mě museli vozit v kol.křesle. Na sonu zjistili že mám zvětšený uzliny v tříslech. Burda ak dostal strach a poslal mě na infekční na Mělník, kde mě okamžitě přijali na lůžko. Z důvodu streptokokové infekce. Týden na kapačkách a plně vyléčen. Ale ne díky Burdovi. Takže kdo chcete hazardovat se životem, Burdu 100% doporučuju. Profík jako hrom.

• Mnohokrát jsem u něho byl, a vždy byl jeho přístup profesionální. Doba čekání je většinou úměrná lidem v čekárně.) Nic to nemění na kvalitě odvedené práce.

• Burda?Ani náhodou!!!

• Dorý večer,za svou osobu mohu ríct že Mudr Burda je člověk na svém místě a chci mu poděkovat za ochotu a zato co umí.At si to někdo skusí a potom muže soudit druhé.Děkuju Šmejkal R.Děkuju za babičku Ruženu Bartošovou co pro ní udělal

• Výborný, ochotný, profesionální

• Doktor Burda je prostě nejlepší. Moderní chirurg s nevšedním přístupem k pacientovi, vždy správná a rychlá rozhodnutí, maximální nasazení v práci i po dlouhé, namáhavé službě i s plnou čekárnou pacientů. Vyjímečný člověk i lékař.