Ondřej Drátovský
Prakt. lékař pro děti a dorost

V Podzámčí 182, Blatná 38801

Nemožnost se objednat k lékaři, neustále vyvěšené všechny telefony a tím pádem jakákoliv komunikace s ním není možná.

• Prakt. lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Není co dodat.Samá chvála.Velmi spokojená . Je třeba takých lékařů více.

• Chybí zde hodnocení vynikající! Skoro mi přijde, že hodnocením velmi dobrý pana doktora urážím. Ještě jsem nebyla s žádným doktorem tak spokojena a že jsem jich navštívila už víc než dost. Je velmi ochotný, příjemný, nic nebere na lehkou váhu. Nic vám nediktuje, o své lečbě se s ním můžete poradit. Vaše názory si vyslechne a zhodnotí je. Jsem velmi ráda, že pan doktor bere jak dospělé, tak i děti. Jeho vynikajících schopností tak můžeme využít všichni. A čekací doba? Možná by byli někteří spokojenější, kdyby je pan doktor odbil paralenem. Určitě by se zkrátila doba čekání! Raději si počkám! Zdraví máme jen jedno. A sestra? Velmi příjemná a ochotná. Cokoliv potřebujeme bezproblémů zařídí. Jeden z mála doktorů, ke kterému chodíme rádi :)

• Nejlepší doktor v Blatné

• Ochotný lékař,chodím k němu od dětství a moje mimi též.

Doktor je fajn, sestřička taky, sice se někdy dlouho čeká, ale kdyby byli lidi chytrý a vzali si s sebou třeba knížku, tak ten čas i využijou ;)

• Š

Patří k jedním z nejlepších lékařů v Blatné. Rozhodně nic nepodceňuje, navíc je velice ochotný a příjemný. Jsem v evidenci pana doktora i se svými dětmi od samého počátku, a můžeme jen chválit.

Bez problémů!

• H

S panem doktorem nemam žadny problem je nejlepší v Blatne .

• Pan doktor by měl spíše dbát na zdraví svých pacientů než na svoji peněženku. Beru to, že v dnešní době je medicína byznys, tak by se tak měli k pacientům chovat. Dlouhé čekání, náladovost sestřičky atd. Lepší mluvit přímo s doktorem než přes sestru.