Miroslava Krtičková
Sam. ordinace PL pro dospělé

Jiřího z Poděbrad 221, Hronov 54931

• F

Jsem pacientem u paní doktorky již mnoho let a jsem s Tím,jak přistupuje k problémům nad míru spokojen. Je velmi precizní,vlídná a má skutečný zájem o své pacienty. Mimo to má vynikající sestřičku,se kterou tvoří neskutečně profesionální a vždy příjemný tým.

• Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný  •

• Paní doktorka je odbornice s lidským přístupem, takových opravdu není moc. Vždy vyslechne a pomůže. Jsem ráda, že ji máme. Rovněž obdivuji sestřičku Martinu která je také vždy příjemná a ochotná.

• Paní doktorka Mirí Krtičková a sestra Martina, to jsou prostě Sluníčka. Obě jsou svědomité, pečlivé, milé. Prostě nejlepší praktická lékařka a sestra na světě.

• Vzácný člověk, odborník na svém místě, vždy laskavá a milá. Chodím k ní i s manželkou a neměnili bychom. Před lety byla ošetřující lékařkou i mým rodičům a devadesátileté babičce. Kdykoliv jsme ji potřebovali, vždy si udělala čas a přišla za babičkou. Jsem na světě přes čtyřicet let a zatím jsem nepoznal obětavějšího lékaře!!! Smekám před ní a jejími znalostmi.

• H

Nejlepší,svědomitá ,perfektní

• I

Paní doktorka je "náš" rodinný lékař,má lidský přístup k pacientům,je milá,ochotná a vstřícná.Paní doktorku bych neměnila a pochvala patří i zdravotní sestřičce,která má vždy úsměv na tváři.

• Nejlepší paní doktorka jakou znám , svědomitá , hodná , lidská . Jsem ráda , že jsem u ní zaregistrována . Bylo by fajn , kdyby takových lékařů bylo víc .

• pí doktorka ochotná, je odbornice,umí naslouchat, příjemná, společně se sestřičkou jsou vzorem pro ostatní lékaře.

• Nejlepší doktorka mého života, nesmírně si jí vážím jako člověka i jako odborníka.

• jsem u ní jen krátce,ale je v pohodě a zatím jsem velmi spokojen-řeší problém a není to jen doktorka od stolu která napíše recept a čau!