Jsem lékař pracující na oddělení gynekologicko-porodnickém nemocnice Prostějov
2012 jsem získal atestaci v oboru gynekologie a porodnictví
Pacientky se zájmem využít mé služby obvodního gynekologa se mohou hlásit na GYNEKOLOGIE GEBAUER s.r.o. Polívkova 625/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900
Více O mně

Nemocnice Prostějov SMN

Mathonova, Prostějov 682 01

Lukáš Gebauer
GYNEKOLOGIE GEBAUER s.r.o.

Pan doktor je velmi příjemný, vstřícný a rád zodpoví každou mou otázku. A že jich jako prvorodicka mám. :-) Navstevy probíhají bez čekání. Oceňuji také profesionální a empaticky přístup sestricek.

• GYNEKOLOGIE GEBAUER s.r.o. prenatální vyšetření  •

Děkujeme

Odpovědi

26 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, obracím se k Vám kvůli problému s menstruací. Měla jsem dostat menstruaci 3.4, od toho dne ale pouze špiním - většinou je krev tmavá, ale po utření světlá. Už je to 7 den, co mám tady to špinění a každý den je intenzita stejná. Obvykle je má menstruace velmi silná a trvá 5 dní, ale…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Navštívil bych vašeho gynekologa

Je problém když beru teď prášky asi už týden B - comex forte, a chtěla bych předepsat antikoncepci u lékaře? Nevadí to?

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

dobrý den, určitě nevadí