Mgr.
Kouč
o specializacích
Beroun 1 adresa
Číslo licence : 243 43 196
Vystudovala jsem jednooborový magisterský obor Psychologie na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.
Během studia jsem absolvovala praxe v oblasti klinické psychologie i psychologického poradenství, což mi poskytlo pevný základ pro práci s lidmi v jejich rozmanitých životních situacích.
Následně jsem působila v oblasti HR, kde jsem získala letité zkušenosti s individuální prací s klienty a podporou jejich profesního i osobního rozvoje.
Vzdělávání je pro mě celoživotní proces, proto jsem absolvovala dva roční koučovací kurzy pod vedením Systemického institutu.
Koučování mi umožňuje využívat nejen psychologické znalosti, ale i
praktické dovednosti, které lidem pomáhají objevovat vlastní zdroje a hledat nové cesty. V rámci seberozvoje se dále vzdělávám a navštěvuji dílčí kurzy či terapie, abych mohla klientům pomáhat co nejefektivněji.
V mé práci propojuji psychologii, koučování a zkušenosti z praxe, abych vás podpořila na cestě k větší spokojenosti, rovnováze a naplnění.
Ve volném čase nejraději čtu, cvičím jógu, trávím čas v přírodě nebo cestuji. Jsem také máma, což mě každý den učí trpělivosti, nadhledu a schopnosti vidět věci z nové perspektivy.
- Poradenská psychologie
Pacienti, které ošetřuji
Psychologické poradenství
1 000 Kč -
Plzeňská 27, Beroun 266 01
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Karolína Rohlíčková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor