- Všeobecný praktický lékař
Domácí návštěva
Ekg - elektrokardiografie
Hladina glukózy v krvi
Novoměstská 853, Bystřice nad Pernštejnem 593 01
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Josef Melník? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den mám sinus pilonidalis rád bych si ho nechal chirurgicky odstranit, ale nevím, jak dlouho bude trvat rekonvalescence, hlavně z časových důvodů kvůli práci. Zajímá mě hlavně dopad na běžné fungování po propuštění z nemocnice. Jak dlouho nebudu moci sedět, či sportovat atd. Děkuji za odpověd
Dobrý den, pobyt v nemocnici cca 1 týden, poté ještě 14 dní klidový režim, celkově minimálně 1 měsíc PN.
Dobrý den, v týdnu jsem si byla u praktického lékaře pro neschopenku z důvodu střevních potíží. Lékař mě objednal na výtěr. Střevní potíže přes víkend ustoupily. Je možné výtěr odmítnout? Děkuji za odpověď.
Samozřejmě, odmítnout můžete cokoliv - na to máte právo, jste svéprávný člověk. Pokud potíže toho času nejsou, je zbytečné výtěr absolvovat.
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Bystřici nad Pernštejnem
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Bystřici nad Pernštejnem
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Bystřici nad Pernštejnem
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Bystřici nad Pernštejnem