Josef Horký
Praktický lékař

Vídeňská 8, Znojmo 66902

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor je lékař pro zdravé lidi. Jakmile se necítíte dobře a spoléháte na jeho profesní pomoc, je pohodlný a laxní. Musím prosit o vyšetření u něj nebo u specialisty. Musím být neodbytný a vytrvalý, aby se začal problémem zabývat (noční pocení 1/2 roku, závratě, ztráta na hmotnosti). Ve výsledcích krevního obrazu mírně zvýšené nebo mírně snížené hodnoty nic neznamenají. Na další cílené a konkretizované vyšetření nepošle. Neumí posoudit a rozhodnout o druhu vyšetření (CT s nebo bez kontrastní látky?). V případě urgentního dotazu Vám nezvedne telefon, "nestíhá" ordinovat a telefonovat. Nyní mi diagnostikovali nádor na ledvině, vyhledal jsem pomoc jinde a po měsíčním maratonu vyšetření mne čeká operace. Jsem rád, že jsem přežil jeho pasivitu a neochotu. NEDOPORUČUJI.

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor vždycky pomůže, poradí, nic nezanedbá...Horší je se k němu probojovat... Doporučuji chodit hodinu před otevřením :D

• Váš účet byl odstraněn

Nejsem moc nemocny, takze od doktora moc nevyzaduju.
    Pan doktor je opravdu zkuseny, jen chybi trochu zajem/nadseni.
    Bohuzel se mi zda, ze odmita alternativni lecbu, ktera muze byt obcas ku prospechu. Vsechno nejde lecit antibiotiky.
    Sestra neni potreba.

• Váš účet byl odstraněn

S panem doktorem jsem spokojená i když nemá zdr.sestru,vždy se snaží pro pacienta udělat co je v jeho kompetanci.S čekací dobou je to slabší ale kdo chce kvalitu a ne kvantitu-musí něco vydržet.Hledejme chyby jinde!!§

• Váš účet byl odstraněn

potřebovala jsem předoperační vyšetření, přišla jsem k lékaři, ordinační hodiny byli od 11h, pan doktor přišel v 11.30 bez pozdravu a případné omluvy vešel do své ordinace, a nic...a pořád nic...a v 12.10 jsem nevydržela a odešla. V čekárně jsem nebyla sama a tato situace se stala koncem ledna 2011. Od lékaře jsem přestoupila k jinému nebylo to poprvé co jsem byla nespokojena..

• Pacient

Výborný diagnostik. S vážnými problémy okamžitě posílá ke specialstovi. Výborná práce. Je lidský a má pochopení pro pacienty.

• Pacient

Velmi špatný diagnostik, roztržitý. Se závažnějším problémem nepošle ke specialistovi. Nebýt pana doktora a jeho diagnóz jsem dnes bez zdravotních problémů. Opravdu nedoporučuji.

výborná práce -:-)

• Pacient

Kdo dobrého lékaře pozná ( a to pacient má malou šanci ), tak je zde na dobré adrese. Není komediant a netahá z nás prachy|!

• Pacient

Velice schopný diagnostik a důstojný pán.