Jiří Petříček
Praktický lékař pro dospělé

Srbova 216/II, Rokycany 33701

• S

Když chce pacient zjistit výsledky testů, nemá šanci, nezvedaj telefon

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Oba doktoři, kteří se teď v ordinaci střídají jsou milí a vstřícní. Neřešila jsem zatím žádný závažný problém spíše prevence, ale jsou ochotni vás vyslechnout, i když obstaravaji hodně pacientů. Pokud jste objednani, všechno ostatní jde stranou a vezmou vás s minimálním prodlením. Pokud budou nemocní chodit ráno a objednani na čas, myslím, že se celkově sníží doba čekání. Ale i při plné čekárně jsem nečekala víc než 45 min.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Maximální spokojenost. Vzpomínám si , že jsem se vždycky u pana doktora cítil velice dobře. Škoda že tady v Plzni není někdo takový. Dávám 100%

perfektní, mohu doporučit! všeobecně nechodím k doktorům - jen opravdu v krizi. Jsem OSVČ a nemohu si dovolit sedět v přeplněné čekárně půl dne. Tady to opravdu funguje: objednání na přesný čas. Příjemná a vstřícná zdravotní sestřička = polovina úspěšné ordinace :-)

• Pana doktora Petříčka mohu doporučit. Nejlepší praktik za můj život. Jako lékař pečlivý, jako člověk příjemný. Má pochopení i pro pacienty, kteří upřednostňují přírodní způsob léčby před užíváním léků. Důvěřuji mu a neměnila bych! (a to jsem rozmazlenej bývalej pražskej pacoš) :)

• Velmi kvalitní lékař, nejlepší praktický lékař, u kterého jsem dosud byla.

• Asi nejlešpí lékař v okolí. Vše s Vámi projedná, je milý, sympatický, vstřícný. Nedá ihned antibiotika jako ostatní, zvžuje různé možnosti léčby, kombinuje,zapojuje Vás do hry o vítězství nad vlastním zdravotním stavem. SUPER

• Velmi dobrý doktor.

• K panu doktorovi chodím již několik let a mohu jen doporučit. Předepisování léků zvažuje (není to hned o antibiotikách, pokud to jde) a dá i tzv. babské rady.

Sestřička je velmi příjemná a usměvavá.

Někdy mě trochu vadily davy v čekárně, ale nečekanou potřebu neschopenky do práce si holt „musíte odsedět“. A zas tak často ji nepotřebuji.

• Dle meho kvalitni prakticky lekar, vzdy jsem se s nim domluvil a vysvetlil mi proc, co a jak. Sestricka je velmi pozitivni clovek, parada. Parkrat na me vyjel, ale mel pravdu, lezl jsem tam s kravinama :-).