• Vynikající lékařka velký odborník a navíc hezká a odborník V ordinaci se cítím velmi dobře s pocitem ze nikoho neobtezuji
    Lancikova

• Paní doktorku doporučuji, díky ní, nám ježíšek přinesl miminko, v problému jde do hloubky a řeší vše i okolo. Jsem ráda, že jsem její pacientka. Moc mi pomohla. Moc děkuji a doporučuji
    Szijjártó Šárka

• Se vším, co bylo niže napsáno , souhlasím.Paní doktorka je opravdu super člověk.vždy ochotna pomoci.
    bojková

• Velmi doporučuji všem, kteří chtějí sami pro sebe něco udělat. Po vyšetření jsem věděla jaký mám problém a jak začít se cvičením .
    Knoblová

• Super doktorka, Super člověk.
    Všem doporučuji, takovou péči jsem ještě nezažil!!!

• Velmi dobrá doktorka.

• Vynikající specialista a zároveň příjemný člověk, což je pro pacienta velmi důležité. Prokonzultuje do detailu příčiny bolesti a následné řešení.Nebojí se říci i to nepříjemné ,což se někdy špatně poslouchá.

• U paní doktorky jsem se po dlouhé době cítila dobře. Má zájem člověka vyslechnout, poradit a hlavně pomoci.Několik let jsem chodila s bolestmi páteře a po dvaceti letech mě poprvé poslala na rentgen a počítačové vyšetření. Předtím každý jen od stolu pokýval a nic , žádné vyšetření. Dnes vím , co mám cvičit a jak se k problému postavit. Taktně mi naznačila, že mám i nadváhu a že musím sama pro to něco udělt. Dříve jsem jen slýchala - to máte z té vaší tlousťky a nejste už mladá.
    Škoda, že takových lékařů není více.,moc doporučuji.

• Velmi dobrá lékařka s lidským přistupem k pacientům.

• Paní doktorka je na svém místě, velmi příjemná, erudovaná, zodpovědná.Dokáže vyslechnout i poradit.Má velmi citlivý přístup.
    Vřele doporučuji.