Chirurg · Více o specializacích

Ústí nad Labem 1 adresa

Jana Táborská
Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem

Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem 401 13

• Odborně zdatná, pečlivá, obětavá, se skvělým vztahem k pacientům a s výbornými výsledky

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

boule na zadech

Dobry den, asi pred rokem se mi udelala na zadech mala boule a asi pred tydnem se mi zacala zvetsovat a cervenat a zacala strasne bolet nevim vubec co co to muze bejt

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Jana Táborská

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste se nepodepsal/a/, nemohu Vás oslovovat .
V každém případě, pokud se Vám kdekoli objeví " nějaká boule"" je vhodné zajít ke svému lékaři…

MUDR.Jana Taborská

Dobrý den, prosím vas. Můj otec leží v Teplicích na chirurgii a v pondělí mu chtějí amputovat celou nohu.Ucpala se tepna úplně, noha je černá. Už nejde zachránit? Druha noha ma baypas. Děkuji trpime.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Jana Táborská

pokud nelze ucpání cévy odstranit, pak končetina nedostává kyslík , který je do končetiny dopravován krví. Stav je tedy nevratný a pokud končetina odumřela, ohrožuje mrtvá tkáň…