Helena Kudělková
Odborný lékař otorinolaryngologie

Komenského 27, Hranice 75301

• Pacient

Chodím k paní doktorce Kudělkové už hodně let a vždy naší rodině jako lékař velice pomohla.Vždy jsem byl s jejím přístupem jako lékaře i jako člověka velice spokojen.Právě proto mě zaskočila právě uzavřená ordinace.

• Pacient

Výborná lékařka, s lidským přístupem a ochotou poradit. Nelze jinak než doporučit.

• Pacient

Skvelá lekařka ochotná milá, nikdy sem nemela problémy s ní, vždy spokojenost :)

uz nikdy víc

• Váš účet byl odstraněn

Jsem s paní doktorkou velmi spokojená,vše vysvětlí,zvážíme společně pro i proti.jsem už 6 let po operaci,která mi velmi pomohla.Nebýt paní doktorky Kudělkové a mudr.Schovankové,tak bych určitě na operaci nešla.děkuji za veškerou péči

• Pacient

Přestože musím za paní doktorkou dojíždět z daleka, raději jdu najisto, jelikož jsem 100% přesvědčena o její profesionalitě. Navíc je opravdu velice obětavá...

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorku jsem pravidelně navštěvoval před lety. Vždy jsem byl spokojen s její profesionalitou.

lll

Za sebe můžu paní doktorku jen doporučit, je milá, schopná a člověk na svém místě. Můj manžel má bohužel názor odlišný (proto jsem nezaškrtla "velmi dobrý").

MZ

K paní doktorce chodím od mala, je důsledná a pečlivá. Doporučuji

Kudělka Petr

Domnívám se že paní doktorka je výborná specialistka.