Hana Balvínová
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Jiráskova 15, Rumburk 40801

• Pacient

K paní doktorce chodily obě mé dcery (dnes 27 a 19 let) a v obou případech nám poskytla naprosto profesiální a bezchybnou péči. K dětem má krásný vztah, když tam člověk s nimi příjde, jde jako na návštěvu k dobrému příteli, má k nich až osobní vztah. Obě moje dcerky byly smutné, když musely na prahu dospělosti změnit lékaře. Nyní jsme k ní chtěli přihlásit i mé vnoučátko, ale bohužel, dověděli jsme se, že bude s ordinováním končit. A tak nezbývá, než poděkovat a popřát mnoho krásných, klidných let. Ona si paní doktorka stejně určitě najde způsob, jak rozdávat lásku a pohlazení... Bohunka

• Pacient

Výborná doktorka. Vždy mi velice pomohla a podržela. Moc dobře léčí a její "babské"rady jsou mnohdy učínější než samotné léky. Škoda je, že jsem dospělá, kdyby to šlo, chodila bych k paní doktorce dál:)

• Váš účet byl odstraněn

Jen mě moc mrzelo, když jsem se před pár dny dozvěděla, že nám paní doktorka příští rok končí.To teda nevím ke komu budu, tady v Rumburku, s dětmi chodit.Starší dceři bylo 15 let, dám ji asi už ke svojí obvodní lékařce, ale malé je šest a paní doktorku má moc ráda. Nevím ke komu s ní budu chodit. Se všemi dětskými doktory tady mám nějakou zkušenost a ani s jedním z nich dobrou. :((

• Pacient

Je to skvělá paní doktorka s úžasným vztahem k dětem. Chodíme k ní 22 let.skvělá je i její sestřička,takovej kolektiv by měl být všude...

• Váš účet byl odstraněn

Je to skvělá paní doktorka s úžasným vztahem k dětem. Chodíme k ní 15 let. Obě naše dcery jí mají rády.

• Pacient

Moc hodná paní doktorka. Vždy jdu k doktorům se strachem, ale k ní jediné se nebojím:-)

Jsem velmi spokojená.

Karča,Adelka a mamča Jana

Paní doktorka je milá a vždy nám pomohla.Sestřička velice ochotná a hodná.Kež by byli všichni takový.Děkujeme

• F

Filip

Velice profesionální lékařka. Jsem jí za mnohé velmi vděčný.

• H

Havlovi

Velmi dobrá dětská lékařka se skvělým přístupem k dětem. Máme v ní plnou důvěru
    a můžeme ji všem doporučit.