František Filipi
Ordinace

Jana Babáka 2733/11, Brno 612 00

• T

Kdyby to šlo, nedám ani 1 hvězdičku. Hrozné, běžte radši jinam. Zuby neopraví, ceny jsou šílené a přístup též nekomentuji.

• A

Pana doktora Filipi můžu vřele doporučit, přístup, profesionalita jak jeho i dalších kolegů je velmi vysoká.

• Ordinace Jiný  •

Potřebovala jsem srovnat předkus a mezery mezi zuby co nejméně nápadně. Pan doktor mě léčil německými průhlednými rovnátky K Clear. K mému překvapení to trvalo jen čtyři měsíce, čekala jsem delší léčbu. I cena byla ve srovnání s ostatními nabídkami na neviditelná rovnátka velmi zajímavá. Vřele doporučuji.

• Ordinace Jiný  •

Vynikající přístup k pacientovi. Potřebovala jsem srovnat křivé zuby, vzhledem k mé profesi nemohu nosit zámečky. Pan doktor mě léčil s německými fóliovými rovnátky K Clear. Naprostá spokojenost :-)

• Ordinace Jiný  •

Smekam pred timto panem doktorem!!! Velmi prijemny, mily, laskavy hlavne k detem. I presto,ze se muj syn velmi bal pana doktora, ziskal v synovi takovy respekt, ze se uz neboji k nemu chodit ba naopak se tesi. Dnes jsme byly po dlouhe dobe na kontrole rovnatek a jelikoz jsme meli par mesicu skluz, sli jsme s obavami ze se na nas bude zlobit a vyhubuje mi, ale on jen tise rekl ahoj M.... ty jsi ale vyrostl. Naprosty profesional ve svem oboru a vrele velmi vsem doporucuji! Spolojeny maminka Renata Brno

• K panu doktorovi chodím se synem asi čtyři roky.Veliká spokojenost s prací,jednáním,přístupem k dítěti.Vše v klidu vysvětlí a je to opravdu vynikající lékař.Panu doktorovi patří velký obdiv a velké díky.

• Pečlivý, příjemný, ochotný. Dobrá organizace, v čekárně nečekáme víc než 1/4 hodiny. Celkově jsou výborní!

• N

Pana doktora velmi doporučuji, protože ho sama už 6 let navštěvuji - měla jsem velké problémy. Je to člověk, který vašemu dítěti neřekne, málo to nosíte, musíte to víc nosit, proč to nenosíte.. atd. On se vás zeptá zda je vše v pořádku, jak se daří apod. Je to člověk, který když na vás promluví, tak cítíte, nebo alespoň já z něj cítím nejen respekt, ale i profesionalitu v oboru.. je to machr.

• A

s panem doktorem mám výborné zkušenosti z dětství. Naprostá spojenost, i přes mojí velkou (opravdu velmi velkou) fobii ze zubařů. Zoubky mám krásně srovnané. Pamatuji si ho jako velmi milého, hodného doktora, který uměl bezbolestně vytrhávat zuby.

• K panu doktorovi chodím už cca 12 let! Pořád bylo a dodnes je co spravovat... Musím říct, že pan doktor udělal maximum, aby byl výsledek co nejlepší, a to se mu vždy povedlo (i u mé sestry)Přestože jsem u něj nechala už dost velkou sumu, tak cena je rozhodně srovnatelná s výkonem a prací lékaře ... Za výborného lékaře se totiž prostě platí... a navíc...kolikrát nelze z těch otřesných zubů udělat překrásný americký úsměv jen za pár kaček, že? :-) ... Já jsem moc spokojená s tímto lékařem... a mohu ho jen vřele doporučit