Eva Málková
Ordinace

Prokopova 471, Kralupy nad Vltavou 278 01

• R

Velmi milá, ochotná a svědomitá lékařka. Udělá vám všechna vyšetření nebo vás pošle k odborníkům, nic nezanedbá.

• Ordinace Jiný  •

Jsem vděčná , že mám v životě úžasného človíčka , jako je paní doktorka Málková. Dvakrát mi svou empatií, ochotou naslouchat, a pomocí , zachránila život. Ani si neuvědomuje jak moc je skvělá. Děkuji z celého srdce , že Vás a sestřičku Jitušku mám.

• Ordinace Jiný  •

Doktorka mě dokola dávala antibiotika a na požádání co s tím
    že mám teploty a furt strašný kašel mi odpovídala že musím počkat. Zařídila jsem si jiného lékaře v Kralupech, šla jsem hned na plicní a po deseti dnech jsem šla do práce.
    Už jsem jednou zápal plic měla a tato doktorka by mi ho uznala znovu!

• jiné místo Jiný  •

• T

Úžasná bytost,člověk na svém místě.Děkuji jí za život.Opravdu profesionál.A sestra Jituška také.Jsou parádní tým.

• Ordinace Jiný  •

• Paní doktorka je moc milá, pečlivá a ochotná. I na relativně banální problém se snaží najít co nejlepší řešení a nic nepodceňuje. Sestřička je taky moc příjemná a usměvavá. Mohu jen doporučit.

• Dobrý přístup, pořádek, čisto, příjemná sestra, lidská domluva. Takhle by to mělo být

• DOPORUČUJÍ...JE OCHOTNÁ,KDYŽ SE JI NA NĚCO PTÁM NEODMÍTA ŽE NEMÁ ČAS A VYSVĚTLÍ MI KDE MÁM TO HLEDAT,TÝM MÁM NA MYSLI NEMOCNICI V PRAZE ATD...PORADÍ.MÁ TAM TAKY PŘÍJEMNOU A MILOU SESTRU.

• Těší mne vaše hezké hodnocení. Pro doplnění informací: pacienty stále přibírám. Ordinační hodiny: po 7,30-14,00
    út 7,30-12,00 dále do 14,00 možnost se objednat
    st 12,00-16,00 dále do 18,00 možnost se objednat
    čt 7,30-14,00
    pá 7,30-12,00 zdravím vás, vaše lékařka Málková

• velmi dobrá doktorka,komunikativní,vzorně mi připravila všechny předoperační podklady

• velmi dobrá doktorka, ochotná , milá , přátelská. Nikdy neodmítne pacienta i když by už měla být se svou rodinou.