Eva Kremerová
Odborný lékař oční

Jahnova 5, Ostrava 70900

• Dekujeme paní doktorce za dlouholetou péči o mojeho manžela ktery má velmi těžkou oční vadu její laskavy a citlivy přístuppomáhá pacientovi nést proplemy osudu mnohem lepe lděkujeme sestřicce i paní doktorce zato že jsou jen více takovych pracovišt rodina Radostova

• Paní doktorka mi doslova vzala dech svým skvělým přístupem a evidentní snahou opravdu pomoci. Ve svém trápení jsme na počátku cesty, ale teď věřím, že za pomoci paní doktorky se mi podaří vše zdolat.

• Skvělá lékařka, špičková odbornice v oční problematice, příjemný a laskavý člověk, jako jediná zavčas odhalila u mé dcery oční vadu, přesvědčila a vysvětlila nám důležitost a nutnost operace obou očí, zařídila operaci mé dcery na oční klinice v Hradci Králové a díky tomu dnes dcera může ve svých 22-letech chodit bez brýlí , jsem ji za to moc vděčný a proto k ní chodíme celá rodina a s jejími službami jsme velmi spokojeni. Rovněž musím říci, že má vynikající sestřičku, která je vždy velmi příjemná a ochotná a sklerotikům připomene návštěvu, pokud zapomněli. No prostě skvělá dvojka u které se člověk cítí jako by byl doma v rodině. Přeji hodně zdraví a hodné pacienty této ordinaci. Ing.Tomáš Stacha s rodinou

Hodnocení změněno moderátorem na dobrý. Důvod: Příliš stručné argumenty k udělení nižšího hodnocení.

• Jsem v důchodu ,chodila jsem k lékařce ještě jako pracující,je skvělá,ochotná,vše vysvětlí, taktéž přístup sestry k pacientům je velmi dobrý.
    Skvělá dvojka.

• Výborná lékařka po odborné i lidské stránce. Naprostá spokojenost, kudy chodím, tam ji doporučuji.

• spokojenost, výborný přístup

• Vynikající lékařka, milá, vstřícná, ochotná. S opravdovým zájmem o pacienta, skvělou odbornou erudicí.

• Absolutní spokojenost ve všech ohledech, jak zdravotní péče, tak přístupu k člověku. Vždy příjemná a ochotná.

• Výborná

• Výborný přístup a ochota