el  khatib khaled
nemocnice blansko

sadová, Blansko

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

3 názory

Petr

Zdravím. Snad je tento pan doktor dobrý jako praktický lékař,ale jako doktora na příjmu na chirurgii bych jej už potkat nechtěl. Při vyšetření úrazu poznal dle RTG snímku že jde o zlomeninu lýtkové kosti ale již jej nenapadlo,že to může být spojeno s potrháním vazů.
    Přitom,když zadáte na netu zlomenina Fibuly hned na vás vyskočí,že je nutné toto kontrolovat. Takže zjednodušeně, při poranění kotníku mi bylo fixováno koleno a při kontrole za týden mi bylo jiným doktorem sděleno,že jde o frakturu Maisonneuve a že za ten týden se mi kosti oddálily o 6mm a že je nutná operace a sešroubování. Možná,že kdyby se ten kotník fixoval hned byly by následná péče a rekonvalescence daleko kratší a i ten dlouhodobě nepříznivý psychický stav snesitelnější.

• nemocnice blansko • Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Velice příjemný doktor,proto jsem hledal možnost jak takového člověka pochválit,za mě vážně dobrý a doufám že se opět potkáme....jelikož zatím jsem na tak příjemné doktory štěstí neměl.

• •  •

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor mi v květnu trhal nehet. Díky němu mám teď nehet znovu vytržený a nejen že jedna polovina je mrtvá a už nikdy nenaroste neboť bylo poškozeno lůžko, ale druhou půlku tak pro jistotu tam nebudu mít už vůbec. Mám zohavený palec už napořád a to pan doktor při zákroku ještě vtipkoval co že mi to má amputovat. Zajímavé také bylo, že i když jen malý zákrok, něco jako kontrola nebo převaz už se vlastně konat nemuselo. Však ono se to zvládne samo.

• •  •