Dagmar Horová
Praktická lékařka

Purkyňova 6, Mikulov 69201

• Z

Zdeněk

musím říct že souhlasím s negativními recenzemi, od začátku nepříjemné nadřazené chování, neochota vyslechnout, skákání do řeči, obvinění že pro svoje zdraví nic nedělám a jen sedím doma na prdeli (to řekla doslovně), jsem aktivní člověk, rehabilitační cvičení cvičím dvakrát denně, každý druhý den si dám několikakilometrovou procházku a jestli mi něco vadí tak vnucovaná křivda, ano upřímnost oceňuju sám jsem případ "co na srdci to na jazyku" ale aby mi doktor i po vysvětlení vyloženě vnucoval jeho názor že jsem línej lajdák je přes čáru. mnohem více ji zajímala dokumentace, místo cd chtěla papírovou formu, vidět tohle a tamto a že když nic nedělám tak bych mohl druhý den zajet na ty kliniky atd ať mi doplní dokumentaci podle jejích představ a objednala mě na další kontrolu (nebýt svátku a víkendu) během tří dní, takže souhlasím i s tím hrabáním poplatků za prohlídky. doufám že na ni už příště při záskoku nenarazím a budu se setkávat pouze s doktorkou ke které jsem se registroval

• Praktická lékařka Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

můj dědeček měl dlouhodobé problémy. Příznaky chřipky, časté horečky, pocení, slabost, ... "Milá" paní Dr. dědečkovi arogantním způsobem doporučila, ať si koupí Paralen a jde se potit!!!!!! Nyní leží děda v nemocnici s diagnózou leukémie, dalo se tomu předejít?! :(

• Váš účet byl odstraněn

Jsem u paní doktorky již 28 let a nedám na ní dopustit je to perfektní ženská a to jak se říká co na srdci to na jazyku tím myslím že paní doktorka někomu řekne to co si myslí je v naprostém pořádku někteří pacienti jsou podle mého názoru moc úzkoprsí.A k těm náladám jak si někdo stěžuje proboboha uvědomte si je to jen člověk a když se ji tam denně vystřídá několik různých pacientů z rozlišnou povahou tak se ji nedivte že zvýší hlas.A na závěr komu se to nelíbí má možnost výběru lékaře.

• Pacient

Super baba.

• Pacient

Ke mě se chová mile, ovšem chodím tam asi tak jednou za rok..

March

Z toho výběru praktických lékařů v Mikulově je MuDr Horová nejlepší. Někomu se může zdát nepříjemná, ale když jsem měla zdravotní problémy, všechno se mi snažila vysvětlit a pomoci. Takže já jsem s ní spokojená.

Mikulov

MUDr.Horová ,arogantní,pořád chodíte na kontroly a pořád platíte poplatek .Upřimné jednání souhlasí ,ale musí se k lidem chovat slušně a ne s nadhledem.Má vždy pravdu ,neposluchá Váš nazor.Vše musí být jen podle ní.

• H

Hanka

Nevyšetří, nezná složení a účinky léků(potvrzeno jinými lékaři), nepříjemná. Když si neví rady, tak Vás pošle k někomu jinému. Hlavně, že pořád chodíte na kontroly a pořád platíte poplatek za vyšetření i když se nepodívá ani do krku.

• V

Vlaďka

Paní dokrorku znám od dětství,
    nemám dojem, že by se chovala spatně k lidem. Jenom rovnou a přímo řekne jak se věci mají a co si myslí.
    Upřimné jednání je dnes opravdu vzácností.Pokud Vám to někomu vadí je to jenom Vaše škoda. Po odborné stránce byla vždy pečlivá a snaží se pacientovovi pomoci.
    To, že se dnes lékař musí vedle péče o pacienta, starat o peníze, a tím ztrácet čas, který by mohl pacientovi také ještě věnovat, není z její hlavy. Jak jistě víte, je to výplod "vyšších hlav a hlaviček"

May

K paní doktorce Horové chodím léta. Dojíždím k ní až z Brna (60km) DOPORUCUJU.. a Essy zajimalo by me, proc tam lezes, kdyz se ti nelibi.