MUDr. Bohumil Kubíček

Zubař · Více o specializacích

Havířov 1 adresa

Bohumil Kubíček
Praktický lékař stomatolog s laborat.

Studentská 1/1554, Havířov 73601

Trhání zubů, bílé plomby a bělení zubů mi provedl pan doktor ukázkově!!!

• Pana Kubicek mi delal jeden zakrok na pohotovosti a muzu rict,ze jsem mela sileny strach,jenze nebyl duvod.Vynikajici zubar,prijemny hodny,bezbolestny.nikdy jsem se s takovym zubarem nesetkala.Kez by jich bylo vic.

• Ani já nebudu šetřit chválou na adresu Pana doktora Bohdana, protože tak příjemný a profesionální přístup jsem nezažil. Vřele doporučuji.

• rovněž velmi doporučuji

Dneska jsem byla u pana doktora, trhal mi zub nic jsem necítila byl skvělej.Pořád se mě ptal jestli bolí.Nikdy jsem se nesetkala z tak úžasným přístupem.Stašně moc hodný.A sestřička perfektní.Děkuji jim moc.Kéž by bylo víc takových skvělých mladých lékařů.

Opravdu dobrý stomatolog ! Jen to dodržování objednaných časů !? Vím, že se může čas ošetření změnit, ale čekat navíc hodinu ? Proč to u jiných jde ? :-)

Konečně zubař ke kterému nemám strach jít. Milý přístup, odborné ošetření a hlavně bezbolestně. Příjemný přístup pana zubaře, ale i sestřiček. Se vším poradí a pomůže. Prostě profesionalita ve všech směrech. Vřele doporučuji a zároveň děkuji Panu Doktorovi a sestřičkám.

4 operace zubů provedené na výbornou, to mluví za vše.

• Ž

spokojenost.....

• S

Opravdu kapacita, dobrý přístup, ale jeho syn se mi zdá lepší:)