Lékařka oboru oftalmologie,specializuje se na plastické operace očních víček, na problematiku cévních onemocnění sítnice, onemocnění slzných cest, choroby uveální tkáně a ultrazvuková vyšetření v oftalmologii .Pracuje na pozici vedoucí lékařky ambulance a odborné asistentky na oční klinice FN Olomouc.

Více O mně

• Operace očních víček

• Vyšetření očního pozadí

Barbora Bábková
Fakultní nemocnice Olomouc- oční klinika

I.P.Pavlova 6, Olomouc

• E

Pani doktorku jsem navštívila na doporučení. Veškerá péče, terá mi byla poskytnuta byla na velice vysoké úrovni. Profesionalita a lidský přístup, tato slova paní doktorku skvěle vystihují. Doporučuji proto všem,kteří hledají očního specialistu

• Fakultní nemocnice Olomouc- oční klinika operace očních víček  •

• Po deseti doktorech, kteří se na mě dívali a nevěděli si rady, co mi vlastně je, konečně přišel někdo, kdo byl schopen mi říci, co mi vlastně je a začít mě léčit. Výborná paní doktorka s lidským přístupem, která se vás mimojiné nikdy nezapomene zeptat jak se máte :) Jednoznačně doporučuji! Takových doktorů víc

• Paní MUDr. Barbora Bábková z Oční kliniky Fakultní nemocnice v Olomouci si zaslouží vynikajícího ohodnocení a to z jednoho prostého důvodu.
    Měl jsem již delší dobu problém s očními víčky. Abych mohl vůbec číst a nebo psát tak jsem si musel prstama levé nebo poté i pravé ruky obě víčka nadzvedávat. Takto se ovšem číst dlouho nedalo a o psaní vůbec ani nemluvím.
    Proto jsem se rozhodl k operaci obou víček na Oční klinic Fakultní nemocnice u nás v Olomouci a měl jsem to štěstí, že se mě ujala právě paní MUDr. Barbora Bábková. S nevšední ochotou,s citlivým lidským přístupem a detailním vysvětlením postupu k nápravě této vady mi obě oční víčka zoperovala a já dnes mohu číst a psát tak jako dříve.
    Touto cestou jí vyjadřuji moje poděkování a přeji jí mnoho úspěchů u všech pacientů, kteří se na ní obrátí. Všem,kteří máte podobné problémy jako jsem měl já paní MUDr. Barboru Bábkovu doporučuji.
    Zároveň prosím o předání tohoto mého poděkování paní MUDr. baroboře Bábkové.
    Děkuji.
    plk.let.v.v.
    Ing. Antonín Suchý
    Heyrovského 27
    779 000 Olomouc

Skvělá lékařka s citlivým a lidským přístupem k pacientovi, který pro ni není jen "pacoš", ale člověk, kterého něco trápí a má přirozeně strach. Při zákroku mi všechny své postupy a úkony vysvětlila a zdůvodnila, co a proč dělá.

• dr. Bábková je spolehlivá, ochotná je prostě vynikající člověk na svém místě

PANÍ DOKTORKA BÁBKOVÁ JE LÉKAŘKA NA SVÉM MÍSTĚ SVĚDOMITÁ, PEČLIVÁ.. VŠEM DOPORUČUJI

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Veronika Vláčilová

Dobrý den, máme oční lékařku na kterou jsou jen špatné názory. Chci se zeptat zda je u roční preventivní prohlídky zraku (měření zraku) běžné rozkapaní očí. Mě řekla, že měření bez je jen orientační a nikdy mi neměří s nerozkapává takže ani nevím co je běžné a jak na tom mé oči vůbec jsou. K…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Barbora Bábková

kompletní preventivní prohlídka by měla zahrnovat i vyšetření očního pozadí v rozkapání, bez rozkapání je možné zhodnotit jen centrální část sítnice, nikoliv periferii sítnice.Ohledně…

Operace očních víček

Kolik u Vás stojí operace očních víček a jaká je čekací doba??? Dá se obědnat třeba až na únor??? Děkuji za odpověď

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Barbora Bábková

Víčka v RV med centru stojí 10 000,00 a únor není problém, je ale potřeba se předem objednat na konzultaci.
S pozdravem
MUDr Barbora Bábková