Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Ladislav Kroft
Pan MDDr. Fomenko je opravdový odborník....
Při vstupní kontrole zubů mi byla navlečena ochranná vesta,abych byl chráněný před rentgenovým zářením. U dotazu, proč mi sestra nezakryje krk ochranným límcem, mi bylo zděleno, že se to nemusí,že mi krk ozařovat nebude a že vesta je schválena ministerstvem zdravotnictví.
Takže podle pana doktora mají být chráněná ramena a hrudník a krk ne?! Pak mi pan doktor Fomenko zdělil, že mě bude ozařovat preventivně každý dva roky tímto způsobem a jestli se mi to nelíbí,ať si najdu jiného odborníka. Tak jsem mu zdělil,že zdraví mám jen jedno a odkráčel jsem.... :)
Kateřina M.
Opravdu profesionální přístup, bezbolestný zákrok a velmi moderní ordinace. Chodíme celá rodina. Velmi doporučuji
Poživilová Soňa
Pan doktor Fomenko nemá konkurenci,je to Zubař s velkým Z.Je to člověk citlivý,milý,vše je u něj bezbolestné a má velmi vřelý přístup k pacientům.Své práci rozumí a vše vysvětlí.Chodím k němu s celou rodinou a jsme maximálně spokojeni.Obrovské díky za takového lékaře.Soňa Poživilová
Lenka Sládková
Dnes 25.02.2012 jsem byla na zubní pohotovosti v Karlových Varech.Službu měl p.Doktor Petr Fomenko.P.Doktor je velmi profesionální,milí a vstřícný a hlavně velmi šikovný.Má požehnané ruce.Vrtal mi zub ,chtěl mi dát anestezii,ale na konec mi zub vyvrtal bez ní a úplně bezbolestně,a to jsem se opravdu zubu nemohla dotknout ani jazykem.Je to vynikající zubní lékař a velmi velmi děkuji za ošetření a p.Doktora z celého srdce doporučuji.
Doktor Fomenko je opravdu profík s lidským přistupem, sestřička tady fajn. Ostatním mohu doporučit.
R.Bartoň
já a má celá rodina včetně malých dětí jsme nový pacienti pana doktora.Jsem ráda,že jsem ho tu našla na internetu a že nás zaregistroval,konečně mi dává zuby dohromady ty které mi býv.zubařka zanedbala a to sem k ní chodila pravidelně.Je moc hodný a děti si ho nemůžou vynachválit.i když jim vrtal zoubky předtím jim to názorně ukázal co jim bude provádět,takže má malá dcera 5 let ani nepípla a hned byla hotová.Takový profesionální přístup se v dnešní době málokdy vidí a hlavně neřve na vás což jako ostatní zubaři když sem musela nečekaně vyhledat lékařskou pohotovost či zástup kvůli dovolené,takže si nepřipadáte u něj v ordinaci jak úplný pitomci,kteří podle nich viděly zubní kartáček tak možná jen ve výloze v obchodě fandíme mu moc a přejeme hodně úspěchu.Petrovi
~
Pana doktora si nemohu vynachválit, i přes to že se řadím k lidem, kteří ze strachu zubaře moc nevyhledávali, pan doktor mi tento strach pomohl překonat a dát zuby dokonale dohromady. Je velmi profesionální,milí a vstřícný.Takže pokud trpíte strachem jako já, mohu návštěvu jen doporučit.
Moravcová
~
Pan doktor je nejlepší ze všech stran. Málokterý zubař je ochotný jako on. Jsem jeho nový pacient, vím, jak je výborný.
Keny Khamteum
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.