Za divadlem 4, Brno 60200
Pekařská 84, Brno 60200
BP
Po setkání s Dr. Bouchalem jsem získal v něho naprostou důvěru, díky jeho schopnosti vyslechnout pacientovi zkušenosti. Jeho návrh na úpravu léků mi úžasně pomohl. Děkuji.
• Kardiologická ordinace • Relativně omezený kontakt a přístup kardiologů k pacientům v zahraničí •
Petr
Vynikající člověk a odborník - profesionál. Moderní ordinace, lidský přístup, lékař, který si okamžitě získá vaši důvěru jak lidsky, tak i profesionálně.
Martin
Souhlasím s tím, co bylo řečeno. Pan doktor je odborník s osobním přístupem. Čekárna je hezky zařízená. Nevýhodou je nutnost objednávat se dlouho dopředu a také není vždy jednoduché se do ordinace dovolat.
Vyborny lekar.
Velmi dobrý,s odborným a ochotným přístupem k pacientům a to se samozřejmě týká i jeho sestřiček.
Lékař na dobré úrovni. Je schopen pomoci pacientovi v nesnázích.
N
Nováková Vlasta
Vynikající odborník i člověk, moderní pracoviště, profesionalita celého týmu, jako pacientka se u něj cítím bezpečně. Všem doporučuji.
Veronika - pacientka
Výborný odborník, velice příjemný člověk, jeho přístup k pacientům je na výborné úrovni. Vybavení čekárny i ordinace je skvělé. Sestry také velice příjemné a na profesionální úrovni. Vřele doporučuji.
F
František Dittrich
Výborný přístup k pacientovi.Vynikající odborník. Doporučuji.
Petr R.
Velmi dobrý lékař , pěkná ordinace, skvělý přístup, co víc by si mohl pacient přát jen ta delší čekací doba :-( ale ta je asi u všech dobrých doktorů