- Všeobecný praktický lékař
Novosedlická 394, Teplice 415 01
G
G. J.
Nejlepší doktorka, kterou jsem kdy poznala. Pomohla mi vyřešit chronický problém, který nedokázal vyřešit ani doktor, který na něj byl specializovaný. To vše díky její angažovanosti - zkrátka ji nikdo není jedno :) a opravdu dělá, co může. Děkuji za to!
• Ordinace • Jiný •
Michaela
Nejlepší pani doktorka. Nezanedba ani maličkost. ačkoliv bydlím v jiném městě, nevymenila bych. Vždy ohleduplna,milá, laskavá a hlavne pečlivá a se sestřičkou jsou skvělý tým.
U
Uprechtová
Není co dodat, jen to, že tahle paní doktorka dělá svou práci dobře. Vždy mi pomohla, mohu jen DOPORUČIT !!!!!
M. H.
Paní doktorka je nejen skvělá lékařka, ale i člověk, velice milá a laskavá. Problémy se snaží řešit, a ne je jen něčím "zaplácnout". I sestřička je skvělá. Hodnocení je 200%!!!!!!!!!!!!!!
Jakub K
Výborná doktorka, odborník na svém místě, milý člověk. - můj názor by měl být alespoň 100 znaků dlouhý, byť jsem už řekl vše, co bylo třeba. :)
Michelle.18.5
Nejlepší a nejhodnější pani doktorka:)
dana191248
Dobré ale Teplice nad Metují opravdu nejsme, ale Teplice v Čechách a určitě bych jí nevyměnila
jana
Nejlepší pani doktorka i sestřička
Redlich J.
Velmi hodná a příjemná pani doktorka. Vždy pomůže a poradí co se týče zdraví. Jsem moc spokojený.
Jednoznačně doporučuji.