Náměstí 799, Buchlovice 68708
Dlouhá 228, Uherské Hradiště 68601
Míša Novotná
Velmi hodna a strasne pecliva pani doktorka. Nemenila bych ani ja a ani me deti..Muzu vrele doporucit. Pacientka M.N. z Buchlovic.
pacient
Souhlasím s bývalou pacientkou, sice je to milá a ochotná doktorka, ale tím to končí. Pokud chce mít člověk dobrou zubní péči a opravu zubu v pořádku -poohlédl bych se buď ve vedlejší ordinaci nebo uplně jinde.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dlouhodobý pacient
Dobrý den, chtěla bych zareagovat na názor ,,bývalé pacintky". Zajímalo by mě, na jaké vyšetření vás paní dokroka neposlala. Co se týká problémových zubů v dětství, jde o špatnou hygyenu. Mně má mamka čistila zuby do mých 10ti let a zuby mám v pořádku. A pokud jste 5 let musela nosit stálé rovnátka, to už není záležitost paní MUDr. Nesrstové, ovšem záležitost ortodontisty, a také postavení vašich zubů. Rovnátka jsem také nosila, bylo nutné vytrhnout 4 zuby a paní doktorka to provedla precizně. Snímací rovnátka nosím také, je to kvůli tomu, aby se vám zuby nevrátily do původního špatného stavu. A co si mám představit pod pojmem ,,vyřezávání zubů" ?
B
bývalá pacientka
Nedoporučuji, hlavně ne pro děti, v dětství mi zanedbala péči o problémové zuby (i přes naléhání mojí matky, mě neposlala na specializované vyšetření), kvůli kterým jsem pak pět let měla stálé rovnátka a dodnes musím nosit nasazovací, a to nemluvím o těch vytrhaných a vyřezaných zubech ;-)
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Úžasná paní doktorka i s milou sestřičkou. Paní doktorka je opravdu velmi pečlivá (otisk na kořenovou nástavbu mi dělala 3x, protože se jí pořád něco nezdálo), velmi trpělivá (kanálky u zubu mi čistila téměř 2měsíce, jen aby nemusel ven), citlivá (zub vždy opíchne, aby to co nejmíň bolelo, když se cuknu nejde přes bolest...) a taky vtipná a lidská, což uplně mění atmosféru ordinace. Postupně k ní přechází celá rodina, protože ji doma jen chválím :-) Za mě určitě velké doporučení a bonus - nechodí oblečené celé v bílém, ale mají růžová trička!
Velmi pečlivá, milá a ochotná paní doktorka. Díky ní můj syn již nemá trauma z návštěvy zubního lékaře.
Velmi pečlivá, jsem moc spokojená
pacient
Doporučuji,přívětivá,profesionální přístup a hlavně zuby vydrží.