Jindřichův Hradec
MUDr. Hesounova je jedna z nejlepších lékařů. Je velmi pracovitá a obětavá. Kritika lékaře že strany veřejnosti je nevhodná. Lékař se nemůžu bránit, takže kdokoliv může lékaře urážet a pošpinit. Každý z nás se dostane do situace, kdy lékaře potřebuje. Važme si jejich náročné práce a neuražejme je.
• Ordinace • Jiný •
T
T.
Nechápu, jak někdo může říci, něco špatného o doktorce Hesounové. Nikdy jsme problém neměli a vždy byla příjemná a ochotná ️
• Ordinace • Jiný •
Vilda
Dnes jsem byl u doktorky a paní byla arogantní, neschopná a není na svém místě. Pacient asi obtěžuje a není vůbec vstřícná. Prázdná čekárna a říká kolik čeká pacientů. Prostě hrůza. Nedoporučuji.
• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
Smutný případ arogance moci. Dlouho jsem nepotkala tak nevlídnou a neochotnou osobu, neschopnou akčně řešit problém. O pacienta nemá opravdový zájem hodný lékaře. Nechápu, kde se berou kladné recenze. Zřejmě má paní doktorka své oblíbence, mě se bohužel nepoštěstilo.
Marie Misařová
Jsem s paní doktorkou v e l i c e spokojená, je pečlivá, empatická,..Vždy vyslechne, poradí, nemám co vytknout. Děkuji i sestřičce. Marie Misařová
O
olga
Tak pěkně a pečlivě jako Dr. Hesounová se o mě ještě žádný obvodní lékař nepostaral. Moje problémy jí nikdy nebyly lhostejné. Kdykoliv bylo potřeba zajela k nám i mimo pracovní dobu.
housti55
Mudr. Hesounová je velmi nepříjemný člověk a doktor. Když člověk přijde s problémem ještě brání v jeho vyřešení. O své pacienty se nestará a je velmi nevlídná. Měla by si zopakovat slib nebo vrátit diplom.
vasickova
Pani doktorka velice ochotná,sestřička velice milá,ochotná.Svědomité obě dvě.Nemohu si na nic ztěžovat.
......
Paní doktorka Hesounová je velice nepříjemná dáma.Která nemá sebe menší zájem o své pacienty.Když se za ní přijde s jakoukoliv žádostí, není schopna ji s vámi probrat a posléze řešit..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Výborný odborný přístup paní doktorky i sestry.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci