MUDr. Pavla Hesounová

Praktický lékař Více

Jindřichův Hradec 1 adresa

Ordinace

Jindřichův Hradec

• MUDr. Hesounova je jedna z nejlepších lékařů. Je velmi pracovitá a obětavá. Kritika lékaře že strany veřejnosti je nevhodná. Lékař se nemůžu bránit, takže kdokoliv může lékaře urážet a pošpinit. Každý z nás se dostane do situace, kdy lékaře potřebuje. Važme si jejich náročné práce a neuražejme je.

• T

Nechápu, jak někdo může říci, něco špatného o doktorce Hesounové. Nikdy jsme problém neměli a vždy byla příjemná a ochotná ️

• V

Dnes jsem byl u doktorky a paní byla arogantní, neschopná a není na svém místě. Pacient asi obtěžuje a není vůbec vstřícná. Prázdná čekárna a říká kolik čeká pacientů. Prostě hrůza. Nedoporučuji.

• Ordinace Jiný  •

Smutný případ arogance moci. Dlouho jsem nepotkala tak nevlídnou a neochotnou osobu, neschopnou akčně řešit problém. O pacienta nemá opravdový zájem hodný lékaře. Nechápu, kde se berou kladné recenze. Zřejmě má paní doktorka své oblíbence, mě se bohužel nepoštěstilo.

• Jsem s paní doktorkou v e l i c e spokojená, je pečlivá, empatická,..Vždy vyslechne, poradí, nemám co vytknout. Děkuji i sestřičce. Marie Misařová

• O

Tak pěkně a pečlivě jako Dr. Hesounová se o mě ještě žádný obvodní lékař nepostaral. Moje problémy jí nikdy nebyly lhostejné. Kdykoliv bylo potřeba zajela k nám i mimo pracovní dobu.

• H

Mudr. Hesounová je velmi nepříjemný člověk a doktor. Když člověk přijde s problémem ještě brání v jeho vyřešení. O své pacienty se nestará a je velmi nevlídná. Měla by si zopakovat slib nebo vrátit diplom.

• V

Pani doktorka velice ochotná,sestřička velice milá,ochotná.Svědomité obě dvě.Nemohu si na nic ztěžovat.

• .

Paní doktorka Hesounová je velice nepříjemná dáma.Která nemá sebe menší zájem o své pacienty.Když se za ní přijde s jakoukoliv žádostí, není schopna ji s vámi probrat a posléze řešit..

• Výborný odborný přístup paní doktorky i sestry.