Stomatologická laboratoř

Haškova 445, Polička 57201

Nejenom v Poličce nejlepší. Přistěhovali jsme se z Brna a je opravdu nejlepší! Moc děkujeme za péči!

• Stomatologická laboratoř Jiný  •

• R

Pan doktor je pozorn, trpělivý a hodný. Věřím, že si vychová i svého stejně dobrého nástupce. Děkuji mu tímto za vše dobré, co pro mne udělal.

• Na pana doktora Köslera je slyšet jen chválu,nejenže opravdu umí,ale i jeho jednáns pacienty je lidské a velmi příjemné. Pacientů má hodně..ráda bych k němu přešla,pokud bude v jeho silách přijmout dalšího.

pan Doktor je nelepší stomatolog, kterého známe. Velice šetrný, lidský přístup, budí u pacientu důvěru.
    Chvála patří i sestrám, pacient vchází do ordinace na objednanou hodinu, což bývá málokdy a málokde zvykem!

• V

Bezkonkurenčně nejlepší v Poličce. Vysoce odborný. Velmi ochotný, příjemný vstřícný, prostě není co vytklnout.

• R

Jsem s ním spokojen. Plomby krásně drží. Při příchodu vždy podá ruku.Skutečně lidský přístup.

• V Poličce dle mého názoru vůbec nejlepší.