MUDr. Pavel Jakl

Zubař Více

Olomouc 1 adresa

Klinika zubního lékařství, Protetická ambulance

Palackého 12, Olomouc 772 00

• Bojíte se jít k zubaři? Já se také bál, než jsem narazil na pana MUDr. Pavla Jakla. Velmi profesionální přístup, který je navíc kombinován s lidskostí a celkovou příjemností vystupování. Vše pochopitelně vysvětlí a zubní problém velmi zručně odstraní. U pana doktora Jakla se mi stala věc, která by mě nikdy ani nenapadla. Odcházel jsem z ordinace s úsměvem a už se těšil, až za půl roku přijdu opět na kontrolu. Kéž by bylo více takových lékařů.

U pana doktora jsem byla na trhání moudráků. Stále se ptal, jestli mě to nebolí, když jsem ho utvrdila, že skutečně nic necítím, tak se usmál a řekl, že to se mu ještě nestalo a že o něm musím napsat do novin. Pochválím ho tedy alespoň zde. Velmi milý, profesionální, rychlý, šikovný. Za 10 minut bylo po všem a absolutně bez bolesti.

• Zkrátka profesionál.Dobré chování, manuálně velmi zručný.

• Dne 1. 5. 2011 jsem byl opet na pohotovosti, rano, sluzbu mela takova mlada pani, doplnila me, ze prej doktorka! no a pak mi misto sedmicky chtela trhat sestku (chtel jsem osetrit 7), musel jsem ji odpocitat zuby a rict ji, ze naprosto neschopna! dekuji osudu, ze jsem potkal tohoto doktora, kterej perfektne, rychle, sikovne, bezbolestne a ja nevim jake superlativy dodat, s porovnani s tou squadrou azurou, co tam byla 1. 5. 2011. spise to byla vyjimka, potkat tak dobryho doktora, o ostatnich si myslim, ze si tam delaji nejaci studenti praxi nebo to neumi, katastrofa...

• perfektně trhá zuby

• Se zuby jsem si již od dětství zkusila svoje, nyní mám velmi dobrou paní zubařku, ale tak šikovně a bezbolestně vytržený zub jsem jsem ještě nezažila. Pan doktor je velmi příjemný i lidsky a opravdu se neminul profesí.

Asi 5 týdnů chodím ke své lékařce s bolavým zubem. Doktorka mi tvrdí,že tam nic není.Zub vyvrtala a nechala ho 4 týdny otevřený, 5 týden tam dala vložku. Když se to už nedalo vydržet,tak jsem jela na pohotovost do Olomouce,kde měl službu pan doktor...Je to velmi příjemný lékař s profesionálním přístupem. Ošetření bylo naprosto bezbolestné. V Bruntále u paní doktorky mám slzy v očích a paní doktorka tvrdí,že to nemůže bolet.... Od pana doktora jsem odcházela s úsměvem a ne s bolestí....Kdyby to šlo, klidně bych až z Bruntálu dojížděla do Olomouce. Kéž by byli všichni lékaři takoví.